Kenali mereka

Friday, April 29, 2011

Saka - Kisah Benar - Kerana sebentuk Cincin Arwah! (Part 1)

Saka - Kisah Benar - Kerana Sebentuk Cincin Arwah! (Part 1)

SEBELUM
Aiqqal bersama adek kesayangannya
2010

SEMASA
Tubuh Aiqqal semakin kurus sehingga terpaksa dimasukkan kedalam ICU minggu kedua bulan April 2011
Mac 2011

TERKINI
Aiqqal semakin pulih.
28-4-2011
Aiqqal (facebook) boleh dilawati di Hospital Pakar Ampang Puteri - bilik 638. Aiqqal sangat gembira kalau ada orang add dia kat facebook.

Ringkasan (sori tulis ringkas saja sebab banyak kerja nak buat)

Saya telah dimaklumkan oleh ibu Aiqqal bahawa Aiqqal mula dirasuki Saka sekitar hujung tahun 2010. Aiqqal secara tiba-tiba Aiqqal rebah di perkuburan semasa upacara pengkebumian sedang dijalankan. Sejak dari itu Aiqqal berubah sikap. Ibunya kerap diganggu makhluk paranormal didalam kondominum yang mereka duduki. Selera makan Aiqqal tidak sepadan dengan usia dan tubuhnya!

Aiqqal dimasukkan kedalam hospital Ampang Puteri buat kali pertama sekitar awal tahun 2011. Setelah diperiksa, doktor pakar mengesahkan yang Aiqqal tidak mengahadapi sebarang penyakit. Kedua orang tuanya tidak berputus asa dan mencari alternatif lain iaitu dengan berubat dengan pelbagai rawatan islam dan bomoh. Dipendekkan cerita, jalan terakhir mereka berjumpa dengan Darul Shifa namun juga gagal membantu malah tubuh Aiqqal semakin kurus.

Akhirnya Aiqqal rebah dan terpaksa dimasukkan kedalam ICU kerana keadaannya semakin kritikal. harapan untuk hidup 50/50. Mereka sekeluarga terus diganggu oleh 'makluk paranormal' sehinggalah bertemu dengan seorang hamba Allah datang bersama dua orang pembantunya menawarkan diri untuk merawat Aiqqal pada 22-4-2011 sekitar 7.45 malam sebaik saja Aiqqal dikeluarkan dari ICU.

Bapa Aiqqal menerangkan pada hamba Allah ini bahawa doktor pakar hospital tersebut mengesahkan bahawa Aiqqal tidak mengalami sebarang penyakit.

Selama 4 hari berturut-turut daripada 22-4-2011 sehingga 26-4-2011, setiap maghrib dan tengah malam Aiqqal akan mengerang kesakitan dibahagian tulang belakang dan sulbinya.

Akhirnya pada 27-4-2011 sehingga artkel ini ditulis pada 29-4-2011 jam 5.15 pagi, Aiqqal tidak lagi mengerang kesakitan dan tubuhnya semakin sihat dan mungkin akan pulang kerumah dalam waktu terdekat.

Saya juga dimaklumkan bahawa 'makhluk paranormal' yang ada dalam tubuhnya sudah melarikan diri. Hamba Allah ini tidak mengenakan sebarang imbuhan malah diberikan hadiah berbentuk topi pada hari pertama mereka berjumpa sebagai pembakar semangat. Hamba Allah ini akan menziarahinya dan menelefon setiap hari bertayakan khabar sekitar waktu maghrib.

Lisa Suriani
Pada 23-4-2011 Aiqqal pernah maklumkan pada hamba Allah ini yang beliau teringin sangat nak jumpa artis pujaannya iaitu Lisa Suriani.

Aiqqal teringin nak makan telor masak kicap dan sardin masakan ibunya apabila keluar dari hospital nanti.

Apa kaitannya rasukan Saka ini dengan sebentuk cincin dibahagian 2 nanti.

Mungkin kerana doa anda, Aiqqal semakin pulih. Terima Kasih.

Thursday, April 28, 2011

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 2

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 2

video

1. Wajahnya Serupa atau tidak?
2. Rakaman benar atau palsu?

Orang lain kat luar pun banyak yang buat perangai macam ni tapi pandai coverline tunjuk baik... podah!

Cuma nasib anwar saja yang kurang bernasib baik kerana "jerat tidak pernah lupakan pelanduk"

Tapi yang best pada aku dalam video ni ialah...
kenapa 'spender dia tak ble bla'
buruk siot...kenapalah mak jijah tak belikan yang elok sikit...

Tuesday, April 26, 2011

Aku akan bersara sebagai pengkaji paranormal hujung tahun 2011.

Aku akan bersara sebagai pengkaji paranormal hujung tahun 2011.

Pengakuan persaraan ini telah diumumkan dalam rancangan Malaysia Hari Ini - 25-4-2011 - 8.40pagi.

Saya akan memulakan perniagaan sepenuh masa selepas ini. Perniagaannya adalah membekalkan keperluan asas makanan/minuman rakyat Malaysia setiap hari. Akan saya umumkan nanti bila tiba waktunya

(Klik imej untuk lebih besar)

Semuga perkenalan anda dengan Aiqqal Azman di (Facebook) mampu memberikan sinar baru dalam hidupnya.

Dikesempatan ini aku mohon jasa baik pelawat blog yang saya hormati agar dapat mendoakan adek Aiqqal bin Azman supaya segera sembuh dari mengidapi penyakit misteri yang dihadapinya. Kesnya sungguh unik. Aku bersama Team PSI telah dimaklumkan oleh keluarganya yang Aiqqal sangat berselera untuk makan sehingga lima pinggan nasi setiap hidangan namun tubuhnya semakin kurus setiap hari sehingga terpaksak dimasukkan kedalam ICU selama 4 hari minggu lepas kerana tiada zat dalam tubuhnya!

Doktor pakar (Maaf saya terlupa mencatat nama doktor yang berkata demikian pada orang tua Aiqqal) dalam Hospital Pakar Ampang Puteri telah surrender kerana gagal mengesan penyakit yang dihadapinya! Bomoh dan para ustaz juga gagal mengubati penyakitnya minggu yang lalu (mungkin tidak serasi kot).

Alhamdulillahirobbil’alamin kini penyakit Aiqqal sudah hampir sembuh dan berat badannya semakin naik.

Saya juga mengambil kesempatan mengucapkan jutaan terima kasih pada saudara Mazli Hassan Golddust kerana memperkenalkan Aiqqal pada kami. Terima kasih bro Mazli.

"Wahai orang-orang yang percaya, kebanyakan habr (ulama agama), dan rahib, sesungguhnya mereka memakan harta manusia dengan cara palsu, dan menghalangi daripada jalan Allah." (At- Taubah:34)

"Ikutlah orang yang tidak meminta upah (dalam menyampaikan agama) kepada kamu, merekalah orang-orang yang mendapat petunjuk yang benar." (Ya Sin : 21)

Allah yang disanjung

To Seek The Truth


Nota
Dapatkan kisah benar pengakuan benar ayah, ibu, saudara-mara serta pesakit sendiri yang mengahadapi gangguan saka di dada akhbar XXXXX tidak lama lagi (eksklusif!)

Sunday, April 24, 2011

Filem paranormal pertama di Malaysia bakal diharamkam tayangannya?

Filem paranormal pertama di Malaysia bakal diharamkam tayangannya?


Dari hari pertama ditayangkan sehingga hari ini kontroversi filem ini hangat diperkatakan.

Siapa dan Apakah motif sebenarnya disebalik kontroversi ini?

Kalau terdapat arahan dari 'pihak tertentu' supaya filem ini dihentikan serta merta, ianya boleh dicatatkan dalam 'Malaysia Book Of Record' dan sejarah perfileman negara...


from Mazlan Mahdi
to uncleseekers@gmail.com,
intan.syafina@primeworks.com.my
cc Cik Ijah
date Sat, Apr 23, 2011 at 3:22 PM


Klik untuk imej lebih besar

subject 05 - Penunggu Istana - Pewaris Istana Billah meluahkan rasa tidak puashati (tambahan)

MAZLAN BIN HAJI MAHDI (Anakanda Afifah bt Mohd Dahlan)
TEL: 0166055013
E: mazlanmahdi@gmail.com

KEPADA: PRIMEWORKS STUDIO SDN BHD
(FORMERLY KNOWN AS GRAND BRILLIANCE SDN BHD)
3RD FLOOR NORTH WING, SRI PENTAS
NO 3 PERSIARAN BANDAR UTAMA, BANDAR UTAMA
Tel: 03 7726 6333
Fax: 03 7726 7324

Dan ALTERNATE STUDIOS

Buat perhatian:

1. Teuku Iskandar Teuku Alaudin – Penerbit Eksekutif

2. Ahmad Puad Onah – Penerbit Eksekutif

3. Rosihan Zain – Penerbit Eksekutif

4. Wan Hasliza – Pengarah & Lakon Layar

5. Intan Syafina Hassan – Film Support Executive intan.syafina@primeworks.com.my


FILEM “PENUNGGU ISTANA” TERBITAN PRIMEWORKS STUDIOS, GB & ALTERNATE STUDIOS

BismillahirRahmanirRahim.

Saya yang bernama diatas mewakili generasi ke-3 dan ke-4 keturunan Raja Bilah bin Raja Asal, ingin menyatakan hasrat dukacita atas penerbitan filem terbaru “PENUNGGU ISTANA” yang sedang hangat dipromosikan di media tempatan. Perkara ini hanya kami sedari baru baru ini apabila kami melihat trailer dan juga keratan akhbar yang merujuk kepada filem anda.

Dari pemerhatian kami, kami mendapati ada beberapa kemusykilan dan juga perkara yang pastinya akan disalah tafsirkan oleh masyarakat apabila mereka menonton filem ini. Antaranya:-

1. Tema filem yang mengenengahkan unsur khurafat, puaka dan pemujaan yang bertentangan dengan kesucian Islam dan iktikad ahli Sunnah wal-Jamaah.

2. Nilai estetik sejarahnya dan kepentingan Istana Papan itu sendiri tenggelam dalam jalan cerita filem itu, dan ia bercanggah langsung dengan sejarah perjuangan Raja Bilah di waktu pemerintahannya di situ.

3. Kebenaran untuk menjalankan penggambaran di situ tidak mendapat restu dari waris Raja Bilah lain yang masih hidup. Kebenaran juga pasti tidak akan diberikan jika kami mengatahui yang filem itu lebih menjurus kepada mempromosikan syirik dan khurafat. Ini jelas tidak menjaga sensitiviti pewaris Raja Bilah bin Raja Asal.

Oleh itu, kami dengan kerasnya menolak usaha anda ini dan jika ada kekhilafan dari pihak anda, kami mungkin akan merujuk perkara ini ke badan yang berkaitan untuk mengambil tindakan.

Semoga usaha anda yang taksub mempromosikan khurafat melalui filem ini, walhal anda sepatutnya meng'akbar'kan Allah, akan dilaknat olehNya dan dijauhi dari keberkatanNya.

Saya lampirkan juga carta salasilah pewaris Raja Bilah bin Raja Asal yang masih hidup.

Dengan izin Allah,
Mazlan bin Haji Mahdi

Klik untuk imej lebih besar

Friday, April 22, 2011

Penunggu Istana - Maaf kerana tidak dapat menjawab soalan anda...

Penunggu Istana - Maaf kerana tidak dapat menjawab soalan anda...

Salam kepada semua pembaca blog ini. Sebentar tadi aku terima 2 email bertanyakan tentang nasib pelajar dalam Filem Penunggu Istana ini. Pihak primeworks akan menjawab persoalan ini bila sampai waktunya. Maaf yer..dan maaf sekali lagi kerana memaparkan email anda diblog ini.

Email pertama dari azwan316@gmail.com

salam.. saya baru tonton film pnunggu istana siang tadi... pada saya isinya menarik dan agak sukar saya terima kisah ini dan agak mengambil masa untuk menerima fakta ini memandangkan saya tak pernah mendengar cerita2 paranormal hingga melibatkan kematian seperti ini.. namun bukanlah bermakna saya menolak fakta yang dikesahkan dalam film ini....

cuma saya ingin berikan sedikit reaksi dalam bentuk pertanyaan kepada uncle,

1. bagaimanakah keluarga2 pelajar yg mati dan hilang (ammar) menerima perkara ini?

2. apakah masih ada lagi usaha untuk menjejaki ammar? (kerana di pengakhiran cerita ammar duduk di ruang tamu istana dan kemana die menghilang?)


trima kasih atas kesudian uncle meluangkan masa membaca email ini..

Email kedua dari poloadidasnike@yahoo.com

uncle nme sy hisham..sy bru lps tngk cter PENUNNGU ISTANA..
sy just nk tau... mus n fira mmg btol2 meninggal ke??
amar m mg x jmp ke smpi skrg??@ nie sume lakonan je??
harap uncle dpt bls email sy..
wslam

Email ketiga fana_sweet92@yahoo.com

Salam, uncle saya baru sahaja menonton film penunggu istana...apa yang ditayangkan sangat menarik & ini kali pertama saya menonton cerita paranormal yang mengakibatkan kematian & kehilangan orang..walaupun sebelum ini saya pernah mendengar melalui kawan-kawan yang pernah melihat sendiri makhluk halus...disini saya mempunyai beberapa persoalan yang saya ingin tahu...saya berharap uncle dapat menjawab segala persoalan saya ini secepat mungkin agar saya dapt jawapan yang sebenar yang bermain difikran saya.

1. Apa sebab yaya pergi tinggalkan rakannya yang lain tanpa memberitahu rakannya mengenai kepulangan yaya...
2. Apa yang terjadi pada sarah setelah pengambaran penunggu istana itu tamat..
3. Apa yang telah sarah nampak ketika mencari kehilangan amar???? dan saya dapat rasakan patung yang ada itu adalah amar,kerana di awal penggambaran hanya ditayangankan topeng yang dipegang oleh uncle...tiada patung berhampiran topeng tersebut.
4. Ada apa didalam bilik yang berkunci & tidak boleh masuk????saya dapat merasakan ada sesuatu di dalam bilik tersebut..kerana setelah fiera dipukul sehingga mati amar kelihatan masuk kedalam ruangan bilik tersebut...
5. Sarah tidak nampak ke amar berada diruang tamu istana itu????
6. Adakah betul yang membunuh mus & fiera itu adalah amar atau hanya jelmaan amar???

saya berharap segala persoalan saya ini dapat dijawab dengan secepat mungkin...

Thursday, April 21, 2011

Penunggu Istana - Pewaris Istana Billah meluahkan rasa tidak puas hati

Penunggu Istana - Pewaris Istana Billah meluahkan rasa tidak puas hati
(Baru hari pertama ditayangkan dah jadi hal...aduyaaa..pasti ada hikmahnya..kan kan kan)






Salam kepada semua pembaca blog ini. Aku bangun awal hari ini sebab nak pergi Kuala Lumpur nak cari pakaian yang sesuai untuk priview Filem Momok Jangan Panggil Aku pada 22-4-2011 jam 3 petang di Finas.

Seperti biasa, aku akan periksa email kalau terdapat sebarang arahan terbaru dari 'Boss'. Tetiba aku ternampak satu email yang agak 'hot'! dari saudara Luqman Ahmad Rangkuti (luqman0705@yahoo.com)

(klik untuk imej lebih besar)

Assalammualaikum. Nama saya Luqman Ahmad Rangkuti,saya salah seorang pewaris Istana Raja Bilah.Saya email ni tuk meluahkan rasa tidak puas hati.Saya di fahamkan filem ni pasal jumpa paranormal dekat istana ni?Mintak maaf la,nak buat cerita macam ni tak fikir ke waris-waris istana ni masih hidup dan bersepah je dalam malaysia ni?Saya marah sebab filem ni tayang benda bodoh dan tak boleh terima.Istana ni sejarah dunia,Sultan Perak pun penah datang melawat istana ni.Jadi jangan suka-suka hati buat jalan cerita filem macam ni.Kalau ada pihak lain datang rumah uncle dan tak hormat rumah uncle,sure uncle marah.Tu la yang saya rasa.Darah saya darah muda dan darah keturunan Mandailing ni kuat uncle.Saya memang pantang ada manusia yang buta sejarah pasal istana ni,pandai-pandai nak buat andian sendiri.Lain kali selidik dulu istana tu asal dari mana.Entah-entah keturunan Mandailing pun uncle tak tau.Datang tempat orang,kene hormat.Selidik latar belakang.Buta sejarah,search dekat google atau jumpa waris-waris istana.Saya tak kesah kalau uncle nak guna istana ni sebagai lokasi drama atau filem,tapi jangan burukkan nama istana ni dengan filemkan benda karut macam ni.Saya selalu datang istana ni dengan ayah dan nenek saya.Sini la bermula nya tok nenek saya mulakan hidup baru selepas berpindah dari tanah Sumatra akibat perang dengan belanda.Mungkin bagi uncle,sejarah kami ni tak penting.Tapi ingat,dah datang tempat orang,kene hormat.Saya nak mintak penyelesaian elok,saya dan waris-waris lain nak berjumpa dengan uncle dah krew-krew yang buat filem ni.Kami tak makan orang,kami nak talk.Nak tau apa punca dan selesai masalah ni.Sebab bukan keturunan kami yang dekat sini je tau dan marah,tapi keturunan kami dari tanah Sumatra pun tau dah marah.Kami ada connection dengan mereka di sana.Kami ada society kami.Jadi jangan bakar kemarahan kami.Kalau uncle seorang yang gentle,tolong balas email ni dan datang ke Istana Raja Bilah tu balik tuk berjumpa dengan kami.Bagi penjelasan dekat kami yang masing-masing rasa tak puas hati ni.Ingat la,kami memang tak boleh buat apa sekarang ni tapi tak bermakna kami biarkan benda tu jadi macam tu je.Kami mintak uncle gentle la dengan kami.Tanggung la risiko.Datang balik berjumpa dengan kami je.Tu je.Mintak maaf terkasar bahasa dalam email ni,hati tengah marah.Mintak maaf sekali lagi.Tapi tolong bekerjasama dengan kami waris-waris Istana Raja Bilah.

Aku membalas semula emailnya

(Klik untuk imej lebih besar)

Salamunalaikum saudara Lukman,
Filem ini terbitan Primeworks SB
Sekiranya terdapat sebarang permasalahan sila hubungi cik Narimah di
narimah@primeworks.com.my

Selang beberapa minit, dia menjawab semula emailku dengan nada yang agak serius...


(Klik imej untuk lebih besar)

Saya nak uncle sendiri jawab pasal ni sebab muka uncle dgn kru-kru dalam filem tu.Be gentleman,jangan tolak masalah tu dekat orang lain.Orang yg uncle bg email tu dia terbitkan filem je,bukan yg berlakon.Uncle dgn kru-kru yang buat dan rakam cerita ni.Malaysia ni bukan besar uncle nak sorokkan diri dari kami.Dekat padang masyar nanti pun uncle kene menjawab gak.Baik settle masalah ni sebelum kami pihak pewaris istana raja bilah dari malaysia dan sumatra mula tunjuk perangai kturunan kami ni mcm mana.Jangan buat main-main dengan keturunan orang ni uncle.Payah nak hidup dengan aman kalau main keturunan orang dan mainkan tuan punya rumah yang dah tak ada lagi ni.Kalau uncle anggap kami ni leceh dan mengarut,memang uncle silap.Kami keturunan MANDAILING!keturunan dan istana tu bukan tempat main-main buat cerita bukan-bukan.Kalau uncle tak nak bekerjasama dengan kami tuk datang semula ke istana tuk berjumpa dengan kami,kami akan cari uncle atau kami pegi ke next level.Jangan ingat kami tak ada society yang sah tuk buat mcm-mcm tindakan.Kami tak nak guna cara kasar,kami nak berjumpa dengan uncle tuk selesai cara elok.Be gentleman uncle,berani buat berani la tanggung.Datang tuk selesaikan masalah.

Sekali lagi aku menjawab emailnya.

(Klik imej untuk lebih besar)

Salam,
Saya akan datang berjumpa dengan anda apabila filem ini habis ditayangkan dipawagam
Sila beri nombor talian untuk saya hubungi anda membuat temujanji

Tunggu punya tunggu punya tunggu..., akhirnya tiada sebarang maklum balas dari saudara Lukman lagi. Aku harap saudara Lukman dapat hubungi aku semula selepas artikel ini keluar.

Kalau saudara Lukman nak jumpa Uncle, Uncle pun teringin nak jumpa Lukman juga... ;)

Disini aku sertakan maklumat tentang keturunan Raja Billah dan istananya dalam internet. Tapi tak taulah samada maklumatnya sahih atau tidak.

1. Keturunan Raja Billah

2. Sejarah Istana Billah (1) & (2)

Keratan Akhbar
1. Misteri Istana Bilah Didedahkan - Utusan Malaysia - 17 April 2011 - Oleh AMIRAH AMALY SYAFAAT
2. Dokumentari Puaka Istana Billah - Kosmo - 17 April 2011
3. Filem Paranormal Pertama Malaysia - Kosmo - 14 April 2011
4. Filem Paranormal Pertama - Harian Metro - 14 April 2011




Nota

Aku telah terima email dari saudara Lukman sebentar tadi

Klik imej untuk lebih besar

013-2519205(luqman rangkuti),019-5551155(ahmad rangkuti),012-5104987(azlan abdullah)

Pihak kami pun nak nombor talian uncle,harap beri kerjasama.Kami akan hubungi selepas kami mengadakan perbincangan antara pewaris istana.Harap uncle sedia bekerjasama untuk selesaikan masalah

Klik untuk imej lebih besar

Salam,
Pengurus saya akan hubungi anda nanti dan membuat temujanji untuk berjumpa anda sekeluarga.
Terima kasih

Tuesday, April 19, 2011

Penunggu Istana akan menemui rakyat Malaysia 21-4-2011

Penunggu Istana akan menemui rakyat Malaysia 21-4-2011
(Filem paranormal yang pertama di Malaysia. Tanpa pelancaran dan tanpa perkenalkan artis!)

Cari jawapan Penunggu Istana
LAIN daripada yang lain kerana filem Penunggu Istana ini tiada pengarah. Ia filem realiti seram bergenre paranormal yang pertama di negara ini.

Penunggu Istana adalah buah tangan terbaru daripada Grand Brilliance dan Primeworks Studios yang selalu memberi kejutan kepada penonton. Pengurus Besar Filem & Drama Primeworks Studios yang juga Penerbit Eksekutif filem ini, Tengku Iesta Tengku Alaudin berkata, Penunggu Istana bukanlah sebarang filem kerana buat julung kalinya, masyarakat Malaysia disajikan dengan filem berbentuk dokumentari realiti seram bergenrekan paranormal. “Ini bermakna cerita yang terkandung dalam filem ini bukanlah cerita kosong tetapi menampilkan pendedahan secara realiti terhadap aktiviti paranormal di tempat yang dipercayai sangat berpuaka iaitu sebuah rumah tinggal berusia lebih 100 tahun di Perak dikenali sebagai Istana Billah.

Rancangan 'Chopp!!' 18-4-2011 - 3.30ptg - Terima kasih Cik Narimah dan En Zulhairi yang menguruskan promosi filem ini. Untuk pengacara diatas, walaupun anda berdua masih muda tapi bakat anda terselah.

“Mungkin ada pihak yang terlalu cepat melemparkan tuduhan filem ini meniru filem luar yang berunsurkan aktiviti paranormal yang mencatat kutipan pecah panggung luar biasa. “Penunggu Istana adalah dokumentari di mana ia mengandungi rangkuman rakaman video yang berjaya dirakamkan lima pelajar yang membuat kajian aktiviti paranormal di tempat yang dipercayai berpuaka. “Mereka adalah Sara Ali, Nadzirah Ahmad Nadzri, Nor Zafirah Abd Rahim, Mustaqim Mohamed Zaki dan Amar Asyraf. Cantuman ‘footage’ itu seterusnya difilemkan sepanjang 15 hari mereka berada di istana itu sebagai usaha mencari jawapan kepada kejadian mengerikan yang menimpa mereka. Penemuan ini adalah satu kejutan untuk tatapan semua peminat filem tempatan.

Studio KLFM - 18-4-2011 - 9.30 pagi. Terima kasih Mimie dan kedua DJ yang cun melecun. Konti yang paling 'enjoy' dalam Malaya...

“Mungkin ada sesetengah visual bakal mengejutkan anda sehingga membuatkan degupan jantung lebih laju daripada biasa walaupun ia tidak menunjukkan sepenuhnya bentuk fizikal entiti halus yang menghuni di rumah tinggalan itu. Penunggu Istana akan menemui rakyat Malaysia, Khamis ini.

Harian metro 17-4-2010

Sunday, April 17, 2011

Curang...8

Curang...8
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 8A - Lelaki Curang..Kesian kat isteri sedang mengandung....(18x)


video

Kes 8B - Lelaki Curang..Akhirnya pengacara kena tikam..(18x)


video

Sebagai renungan bersama...

"Perempuan sanggup serahkan seksnya demi cinta dan lelaki sanggup serahkan cintanya demi seks".

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...7

Curang...7
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 7 - Perempuan Curang Dengan Perempuan..(18x)Dunia nak terbalik..

Kenapa perempuan mudah memaafkan bf/suami yang curang berbanding kaum lelaki?

video


Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...6

Curang...6
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 6 - Lelaki Curang..(18x)

Kenapa kaum lelaki lebih ramai yang curang dari wanita?

video

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...5

Curang...5
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 5 - Perempuan curang dengan....Aduyaa...(18xx)

Apakah perasaan anda sekiranya kecurangan sebegini berlaku depan mata anda? Adakah anda sedia memaafkannya?

video

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...4

Curang...4
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 4 - Perempuan curang dengan lesbian (18xx) Panas...

Salah lelaki/suami ke kalau gf/isteri curang?

video

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...3

Curang...3
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 3 - Lelaki curang (18x)

Apakah tindakan yang akan anda lakukan sekiranya bf/suami anda melakukan kecurangan sebegini?

video

Curang
Curang 2
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Curang...2

Curang...2
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

Kes 2 - Lelaki curang (18x)

Salah siapa kalau bf/suami anda curang?

video


Curang
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

Friday, April 15, 2011

Curang...

Curang...
(Untuk tontotan 18 tahun ke atas sajer!)

1. Pernahkah kita curang?

2. Berapa kali kita pernah curang?

3. Apakah maksud curang yang sebenarnya?

4. Antara lelaki dan wanita, siapa yang lebih kerap curang?

5. Kenapa kita harus curang?

Jangan tonton 8 video bersiri ini selagi anda tidak menjawab dengan jujur soalan diatas.

Program realiti dalam rakaman ini mungkin membuat anda menangis atau berfikir 2 kali untuk berlaku curang sekali lagi!

Kes 1 - Lelaki curang (18x)


video


Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?