Kenali mereka

Wednesday, June 13, 2012

Pelacur Malaysia...Aduuss..

Pelacur Malaysia...Aduuss..

 
Yang cantik tu merbahaya...

Pendedahan tentang industri pelacuran Malaysia

(klik imej untuk lebih besar)

Salam Uncleseekers.

Aku nak minta jasa baik ko sebagai seorang blogger yg terkenal dan berani bercakap benar. Aku nak mintak ko gegarkan sikit kepala otak masyarakat kita ni supaya aware yang negara Malaysia ni sekarang dah jadi gila babas punya bermaharajalela dengan gejala pelacuran.

Untuk pengetahuan ko, aku salah sorang lelaki yang terjebak menjadi pelanggan pelacur. Tak ingat la entah berapa puluh perempuan pelacur dah aku main. Pendek kata, segala selok belok dunia pelacuran kat Malaysia ni aku dah tahu hanya dalam tempoh 4-5 tahun aku terlibat.

Serius tak serius perkara ni, ko boleh la baca sendiri kat dalam internet (atau ko memang dah tau hehehe). Di bawah ni pelbagai link website khusus yang berkongsi info-info nafsu serakah. Sesetengahnya ko takleh akses direct sebab dah kena block dek TMNET. Ko kena tukar setting DNS Server kepada 8.8.8.8 dan 8.8.4.4.

 (klik imej untuk lebih besar)
Satu harga dua round...nikmat yang sementara...ermmph..
Dia dapat sedap dan duit. Korang dapat penat dan penyakit. Tahniah

 
(klik imej untuk lebih besar)

1. http://www.mamakspecial.com/forum/ (klik)
username: < DIPADAM >
password: < DIPADAM >

Ipoh mali kencing talak munyi...

 Berharganya imej ini bila air tertunggak jer. Bila bil dah settle ianya tidak bermakna lagi

2. http://www.decentplayboy.com/forum/ (klik)
username: < DIPADAM >
password: < DIPADAM >




3. http://www.worldsexguide.com/forum/forumdisplay.php?971-Malaysia (klik)

4. http://www.cheongsters.com (klik)

dan pelbagai lagilah website-website dan forum-forum online yang tumbuh bagai cendawan yg menjadi sumber info-info persundalan bagi kegunaan pelanggan-pelanggan pelacur. Malah kalau taip "escort malaysia" di google saja pun akan keluarlah segala contact numbers dan website berkaitan. Seolah-olah bapak-bapak ayam ini tak heran langsung dengan undang-undang negara ini. Malahan, sebelum ni siap ada forum Lelaki Gersang, khas untuk budak-budak Melayu bertukar-tukar contact number & pengalaman melanggan pelacur. Tapi dah kena serang dek budak-budak forum CARI sampai tutup. Lepas tu bebudak Melayu setan ni bukak pulak forum Sayasukadota, kena serang jugak, sekarang dorang berlonggok dalam forum-forum tertutup dan juga kat Facebook.

Aku citer kat ko ni bro bukan sebab aku ni baik (nama pun pernah melanggan). Tapi sebab dalam pada aku buat dosa ni, aku still sedar aku salah dan berharap sangat aku boleh betul-betul bertaubat. Tapi aku rasa tak cukup dengan bertaubat je, aku kena jugak laksanakan kewajipan aku untuk cegah kemungkaran yg aku ada pengetahuan tentangnya. Sepanjang aku terlibat dengan benda ni semua, aku sangat bimbang dengan fenomena berikut:

1. Makin ramai gadis-gadis melayu terjebak jadi pelacur terutama secara freelancer. Student2 IPTA & IPTS pun ramai. Itu belum lagi entah berapa ribu gadis Melayu Islam yang bekerja sebagai tukang urut di kedai-kedai urut dan spa. Tempat-tempat ini nama saja urut kaki, urut badan, tapi hakikatnya kalau tidak pun ada aktiviti perzinaan, paling cikai, urut melancap wajib ada. Daripada sekadar urut macam ni, gadis-gadis Melayu Islam ni sesetengahnya advance kepada menjadi pelacur. Aku rasa perkara ni Uncle pun dah sedia maklum sangat, kan.


2. Makin ramai belia-belia dan remaja-remaja lelaki Melayu Islam yang mula menjadi pelanggan pelacur. Port-port popular seperti di Bangunan ACE Jalan Pudu, setiap hari berlambak muka-muka budak universiti/kolej berkunjung cari pelacur. Inilah generasi anak bangsa kita yang bakal jadi pencorak masa depan negara.


3. Makin ramai lelaki Melayu yg jadi bapak ayam. Dalam website-website dan forum-forum tu, ada saja budak-budak Melayu yg main peranan sebagai supplier pelacur. Biasanya pelacur Melayu jugalah.

Aku tau isu pelacuran ni bukan isu baru. Dah basi. Mazidul pun dah cover isu ni panjang lebar dalam blog dia. Tapi aku harap something boleh dibuat bro. Aku cakap terus terang, kadang-kadang aku berharap ada la ahli Al-Qaeda bom aje tempat-tempat macam ni just to attract attention semua pihak. Biar pihak2 yg selama ni bersekongkol dengan sindiket2 ni menggelabah biawak. Ko tau la sape kan, sebab tanpa peranan mereka ni, tak mungkin industri pelacuran ni boleh berkembang begitu bebas dan pesat sekali kat negara ni. Sudahlah pelacur2 ni cukup senang masuk sejak ada AirAsia. Perati je la kat LCCT betapa meriahnya pelacur2 ni turun naik kapalterbang keluar masuk negara ni.

Akibat suka makan pelbagai 'aiskrim' pelbagai perisa... 
kalau nak rasa 'aircond' makanlah gula-gula hacks. Nak rasa xxxtra 'aircond' amik fisherman biru. muahaha



Tolong bro.... tolong agama kita. Tolong masyarakat kita. Do something kat blog ko. Atau macam ko kenal ramai orang besar, please highlight isu ni ke peringkat paling tinggi. Kasik havoc cukup2 bro. Lagi lama benda ni berjalan, lagi parah masa depan masyarakat kita. Penyakit STD (klik) pun toksah cakaplah. Masalah rumahtangga pun toksah cakaplah bila makin ramai lelaki Melayu ni curang.

Ok bro... time kasih kerana sudi baca. Terima kasih kalau ko sudi highlight benda ni. Allah je balas kebaikan ko.

Salam.

Komen aku - Aku tabik spring dengan lu bro kerana berani berkata benar. Aku dan mungkin pembaca diluar sana memohon agar ko diberi kekuatan rohani olehNYA untuk tidak melakukannya lagi. Ditakdirkan kalo lu dah tak tahan dan dah buat macam-macam suruhanNYA tapi MASIH KERAS MACAM besi siap boleh angkat peti sejuk dan RM plak takder, jalan terbaik adalah berpakat dengan GF, sewa hotel murah pastu telefon pencegah maksiat suruh cekup. Hi..hi..


Kalau tak menjadi gak, jawabnya lu kena pakai MANUAL TEMBAK CICAK..ha...ha...ha. Kalau usetat cakap pakai MANUAL pun tak boleh, ko tolong sound dia balik bagi pihak aku, PODAH! Dia orang pun dua kali lima jugak dan kadangkala lebih lahanat dari kita. Dia orang ingat tuhan jadikan 'pistol' tu untuk kencing ajer ke? 

Bila manusia dalam terdesak (tersangat lapar, haus, sangap dan pelbagai) kekadang pelbagai keputusan melewati batas harus dilakukan dan tuhan MAHA PENGAMPUN. 

Syurga dan neraka ditanganNYA. Siapa dan apakah hak mereka untuk menentukannya?

9 comments:

Herma Julianny said...

Ish....
Kenapa tak diambil je tindakan yang berat terhadap mereka yang melanggan pelacur tu ow...
asyik2 tangkap pelacur je...
kalau takda pelanggan, takdalah pelacur...

Didie said...

masalah ni memang agak uncle..masa belajar dulu pun memang ada dengar cerita budak-budak lelaki pegi rumah urut la..langgan pelacur la..satu lagi isu yang membuat saya tertanya-tanya ialah betul ke ada segelintir artis kita yang menjadi pelacur juga..kalau betul tertanya-tanya siapa yang terlibat..saya tau mengenai isu ni masa kerja dulu..ada company yang merasuah dengan menggunakan artis..tetapi sekadar rumours..sejauh mana kebenaran nya saya sendiri tak tau..

lan said...

aduhai

lan said...

ya Allah jauhkanlah kami dari bala akibat kezaliman kami sendiri

Kak Uda ila said...

Saya sangat suka bila Penulis terang-terang mengaku dia melakukannya. kalau dia tidak cakap pun kita dah boleh agak, dia ada keinginan untuk merubah dirinya menjadi yang lebih baik dari sekarang.

Step by step bro, Yang penting sentiasa MeningatiNYA. InsyaAllah, anda akan terdorong melakukan hijrah nanti.

Anonymous said...

Uncle kalo ko terer cuba ko teka boss kat Bukit Aman yg mana satu yg ada saham dalam pelacuran kat KL hehehe

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=9vIUc8wrbn0

amacam? hebat tak bro? Melayu pun dah jual pelacur kat online wakakakakaa

matkedah said...

Buka metro ruangan iklan. Berlambak pusat urut indon. Munafik akhbar ni, di depan cerita agama, iklan pusat urut di tibai jugak janji masyuk.

Anonymous said...

Welcome to selangor.....