Kenali mereka

Thursday, May 31, 2012

Wednesday, May 30, 2012

Lesbian Melayu Bertudung?

Lesbian Melayu Bertudung?







"Takkan Melayu Hilang di Dunia"

Melayu mudah lupa (klik)

Melayu mudah lupa
Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya dipijak

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya retak

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya teriak

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya haprak

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya kelas dua

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya hina

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya sengketa

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya derita

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya kerdil

Melayu mudah lupa
Dulu bangsanya terpencil

Melayu mudah lupa
Tiada daulat

Tiada maruah
Tiada bebas

Melayu mudah lupa
Melayu mudah lupa
Melayu mudah lupa
Sejarah bangsanya yang lena
Tanah lahirnya yang merekah berdarah

Ingatlah
Ingatlah
Ingatlah

Wahai bangsaku
Jangan mudah lupa lagi
Kerana perjuanganmu belum selesai...

Apa Dah Jadi?

Apa Dah Jadi?




Saya mempunyai seorang anak lelaki yang dilahirkan “austistic” (klik).Saya menghantar mereka ke Mary Anne Josept Special needs centre di Wangsa Maju (klik) (klik) sejak lebih setahun lalu.Terdapat banyak kemajuan dalam keadaan dan perilaku anak anak saya.

Walaubagaimanapun anak-anak saya tidak ke pusat terapi kanak-kanak istimewa Mary Anne sejak 30hb April atas sebab yang saya tidak pasti.




29hb April
Pusat memberi tahu bahawa pada 30hb April pusat ditutup atas sebab ramai yang tidak akan hadir kerana cuti Hari Buruh dan dibuka semula pada 2hb Mei.
1hb Mei

Saya mendapat SMS mengatakan atas sebab sebab yang tidak boleh dielakkan cuti mereka yang sepatutnya bermula dari 25hb Jun -1 Julai akan dibawa kehadapan iaitu pada 2hb Mei-6hb Mei
7hb Mei

SMS menyatakan kelas akan bermula pada 8hb Mei kerana Mary Anne hanya pulang pada 7hb Mei dari conference.

8hb Mei
Anak anak ke pusat terapi seperti biasa tetapi pintunya berkunci dan anak anak menunggu diluar.Kami mendapat panggilan pada tengaharinya supaya mengambil anak anak kerana pusat ditutup disebabkan dipecah masuk sewaktu cuti dan polis sedang menjalankan penyiasatan

9hb Mei
SMS menyatakan pusat akan ditutup selama dua hari kerana polis sedang menjalankan penyiasatan.

14 Mei
SMS menyatakan pusat ditutup selama 2 hari lagi kerana siasatan masih dijalankan dan beliau baru sahaja pulang dari Bukit Aman.

17 Mei
SMS menyatakan pusat masih ditutup hingga hujung minggu atas tujuan penyiasatan lanjut.

21 Mei
SMS menyatakan pusat masih ditutup kerana polis belum memberi arahan pusat boleh beroperasi semula.

22 Mei
Tiada SMS

23 Mei
Saya menghantar lagi SMS bertanyakan samada sekolah sudah beroperasi.Saya tidak mendapat sebarang maklumbalas.

25hb Mei
Saya menghantar lagi SMS bertanyakan soalan yang sama dan masih tiada maklumbalas.
Saya cuba menelefon beberapa kali talian telefon bimbit Pusat tetapi ditutup.Hari ini saya ke Pusat Mary Anne dan mendapati Pusat masih ditutup.

MAJoseph Special Needs Sdn Bhd
63-1, Jalan Wangsa Delima 5,
(formerly Jalan 2/27F), KLSC 1,
53300 Wangsa Maju,
Kuala Lumpur, Malaysia
Tel -  016 3839381
Email : majoseph@myautisticmalaysia.com

Monday, May 28, 2012

Poligami (Part 2)...(Ayen Tono)

Poligami (Part 2)...
Ayen Tono


Lagi2 Ayen Tono ‘ala sms’.. semalam aku dah bagi cerita yang agak menyentuh kalbu seorang lelaki… kesiannn.. tak kira, hari ni sambung lagi… hikk... Jangan mare… aku just menyatakan satu kebenaran.. like sifu, like student.. ‘seek the truth’..

Actually aku hidup dalam sebuah keluarga yang ade masaalah poligami nih.. serious, kesian mak aku.. sorry daddy.. (seek the truth, tell the truth).. hari2 gaduh.. aku pekakkan telinga, butakan mata.. tapi hati yang mendengar nih.. tuhan ja tau.. besh ke kawen banyak??.. kalau ikot sunah nabi tentang bab poligami nih memang bagus.. tapi rasa2 yang banyak ikot untuk kepentingan diri dan sedap ja.. sentuh bab adil dan kemampuan.. mula la naik suara,kaki dan tangan.. hampehh..

Pada pendapat aku la kan.. untuk kaum adam nih, borang ori ada empat ja.. kalau boleh Photostat , diorang boleh copy lagi empat puluh kot.. hikkk.. ade ke camtu??.. aku penah dengar la kaki2 poligami ngaku camtu..siap bangga lagi.. geli plak rasa bila tengok muka bangga siap kembang2 idong then bulu idong cacak2 keluar.. sampai bulu idong sendiri pon dah tak leh nak trim.. bagus lahhh.. bagi diorang kawen ni dah macam hobi.. teruskan usaha murni mu itu aji oii!! (agi idop, agi awen..)

Ada jugak kes yang aku dapat korek menyatakan bahawa, ada yang berpoligami sebab tak dapat ganti bini first.. kawen yang kedua, mula2 memang tak kantoi.. guna cable baik la katakan.. last2 kantoi gak.. penah tengok cita madu tiga.. (filem lakonan dan arahan allahyarham Tan Sri P.Ramli).. camtu le lebih kurang kantoi.. bezanya bini first memang dah tak bleh blah sangat dah.. so dia pon pelan2 blah.. sawan sementara waktu si suami.. ada yang demam la, cirit birit la, bengkak jari la…. Hikkk.. lepas tu diorang akan terus kawen, kawen dan kawen.. nak dapat yang sama cam first-love.. jangan harap la beb.. (hargailah orang yang mengasihi kita, bukan yang kita cintai)

Cukup kot stakat ni aku membakar.. kalau ikot hati nihh.. boleh kong lappy nih.. aku tak menyebelahi sesapa… just berhujah tetang kebenaran..(ceh wahhh) HAHAHAHA.. uncle jangan mare ye.. jangan cepat melatah.. amek yang positif ok sedara sekalian.. thnx sebab sudi mentelaah artikel ‘ala sms’ saye ni .. see you yoo!! (sesungguhnya yang baik itu dari Allah S.W.T, yang buruk itu dari saya yang buruk ini sendiri)
Salam..










Ayen tono


Komen aku - Orang tua-tua cakap, kalau nak kawen jangan sesekali cari yang terlalu besar sangat sebab dia orang kata spesis sebegini kurang pandai jaga anak. Betulke? 
Sedang-sedang ajer Pak! lalalala....

Kebaikan Dan Keburukan Bercium

Kebaikan Dan Keburukan Bercium

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 19)

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 19)


Rakyat berjiwa sultan


Part 62 - Johor military (JMF) relevan atau tidak?
Part 63 - Rakyat johor anjing?
Part 64 - 
Part 65 - 
Part 66 - Kesimpulan - Tutup kedai

Sunday, May 27, 2012

Saya 'Sunat' Sekali Lagi Kalau Pemikiran Anda Tidak Berubah!

Saya 'Sunat' Sekali Lagi Kalau Pemikiran Anda Tidak Berubah!
S.H.Alattas aka Pak Habib
"Pemegang Kunci Ilmu Rahsia"
Bertemu dan bertanyalah apa saja pada beliau.

Tarikh -  7-7-2012 - Sabtu
Masa - 9.30 pagi - 5.30 petang
Jemputan - 100 sahaja.
Lokasi - Pondok Pak Habib, Kmpung Janda Baik, Pahang
Keterangan lanjut - (klik) (klik)
Lain-lain - (klik) (klik)
 Klik imej untuk lebih besar

Jaminan dari saya
Saya berani 'sunat' (klik) sekali lagi sekiranya PEMIKIRAN anda masih ditakuk lama selepas berjumpa dengannya.

Poligami - Part 1 (Ayen Tono)

Poligami - Part 1
(Ayen Tono)


Ayen tono ‘ala sms’ lagi.. murid2, pelajaran kita hari ini adalah tentang ayah kawen banyak(poligami)… hikk.. kesian mak kita kan.. tapi nak buat camna.. ayah kita ikut sunah nabi..

hari2 aku dengar kaum adam bercerita tentang kawen banyak.. ada yang besh, dan ada pula yang tak besh.. ada pulak yang seram aku dengar.. kalau dalam surat khabar boleh kata seminggu sekali keluar cite pasal insiden2 yang ngeri membabitkan poligami.. ade yang kena potong anu.. jangan camtu.. barang nak pakai lama beb.. ade jugak yg sanggup membunuh.. salah siapa??? Bagi aku sebagai seorang yang bergelar lelaki, kalau ikot cite best yang aku dengar sangat lah nak untuk berpoligami kalau ada peluang.. tapi.. mampu ke??


Ramai kaum adam hari ini hanya mengikut nafsu. Dah dasar naluri seorang lelaki dan juga sebagai manusia.. kalah dengan nafsu… setakat keja kerani, gaji tak sampai 3ribu.. lupakan je la.. tapi ada diantara cerita2 ‘kaki poligami’ yang menyatakan bahawa diorang nih tambah bini, secara langsung dapat menambah pendapatan.. aduhhh... bawak mengucap aji.. DAYUS kot.. takkan takda keja lain dah nak buat.. part time kat 7-e ke, kfc ke.. pikirrrrr..


 Ada yang dengan bangga bercerita pasal diorang kawen lagi satu, bini tua tak tau.. tak kantoi le konon.. guna cable baik punye.. tak payah sain bini.. terror rrr korang.. tapi INGAT!!! Sepandai pandai tupai melompat.. Akibat dari keterroran korang tuh, sengsara lama beb.. hidup sentiasa menipu… boleh tenang ka?? Last2 jadi lah tupai.. mati keras kat cable letrik…hikk
Abishh part(1).. tunggu part(2) pulak…

Ayen Tono..

Komen aku - Setuju!

Ganja Oh Ganja! (Ayen Tono)
Duit Ada RM3,000. Tapi Nak Kahwin! Camner??? (Ayen Tono)

Saturday, May 26, 2012

Video Menarik 37 - Pembantu Rumah Yang Jahat Dalam Diam!

Video Menarik 37 - Pembantu Rumah Yang Jahat Dalam Diam!

Bagaimana kalau insiden ini berlaku pada keluarga anda?

video

Syukur rahmat. Semua pembantu rumah menjaga anak-anak aku dengan baik. Gambar diatas adalah pembantu rumahku Reena yang berkhidmat selama 7 tahun (2003 -2010). Beliau kami anggap seperti keluarga. Kedua-dua cucuku juga dijaga seperti anaknya sendiri. Anggota Team PSI masih rindukan masakannya. Aku tidak suka bertukar pembantu. Anggaplah kelemahan mereka sebagai manusia biasa.

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar PalsuVideo Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?
Video Menarik 15 - Pemuda Russia Pegang 1000 Payudara Wanita
Video Menarik 16 - Hobi Cium Kentut Pompuan
Video menarik 17 - Kanak-Kanak Lelaki Vs Kanak-Kanak Perempuan
Video menarik 18 - Manusia vs Puting Beliung
Video menarik 19 - Ajal Depan Komputer
Video Menarik 20 - 'Lembah Keramat' Bukan Tempat Untuk Ditumbuk...!
Video Menarik 21 - Juara Dunia Onani
Video Menarik 22 - Budak Lelaki 9 Tahun Cuba Perkosa Pelacur 20 tahun Selepas Menonton Video Lucah?
Video Menarik 23 - Manusia Berekor? Bergerak Dan Tidak!
Video Menarik 24 - Muslims Destroy entire Cemetery of Christian and Jewish Graves
Video Menarik 25 - Berkhatan Pakai Ais & Pisau Belit? Adusss..Yang Benar Pak!

Video Menarik 29 - Kejut Boboi
Video Menarik 30 - Dirogol Sampai Nafas Terakhir 
Video Menarik 31 - menarik Atau...
Video Menarik 32 - Poen Melekat Akibat 'Buat Cinta' Dengan Isteri Orang 
Video menarik 34 - Cikaro & Ultraman Taro  
Video Menarik 35 - Ayoyo... 
Video Menarik 36- Mat Rempit Pos Malaysia

Shafie Apdal Paling Pembohong, Penipu & Macam Kelawar?

Shafie Apdal Paling Pembohong, Penipu Macam Kelawar?

Menteri Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah

 Abdullah Sani Bin Hj Abd Salleh
Hari ini beliau menjadi menteri membantu rakyat pun tidak mampu, kalau esok beliau jadi menteri polis katakan, takde harapan lagi nak bantu orang Semporna, sedangkan jadi menteri yang ditugaskan khas untuk membantu rakyat pun tidak mampu untuk membantu...

Depan Masjid Daerah Semporna lubang jalan macam lubang besar kubur 4 x 6..!!!

Daerah Semporna ni dari 1995, sekarang sudah 16 tahun, orang putih cakap 'nothing he can do'. Tiada apa yang dia buat selain daripada memberi harapan pada rakyat. Harapan demi harapan.

Kalau Datuk Shafie Afdal menggantikan Datuk Musa Aman, kita khuatiri peristiwa yang berlaku pembelian harta rakyat di Sabah yang bernilai berbilion bilon tu akan dijual dengan harga lima puluh sen sebab mental attitude ini telah berlaku 15 tahun dulu

 
Piramli Bin Barahim
…nak mengharapkan sebidang tanah pun dirampas oleh kerajaan, ini kami seperti diumpamakan kambing biri-biri ditaruk dikandang oleh Datuk Shafie diambil saja bulunya lantas kambing dilepaskan begitu saja.

 Abdul Karim Bin Ahmad
Kerja kami dulu menangkap ikan. Dulu  Sebangkat bebas kepada nelayan, tapi hari ini Sebangkat macam penjara kepada nelayan. Terima kasih Datuk Shafie...

Mamat Bin Barhana
Perjuangan Tun Mustapha anak saya pergi universiti, Perjuangan Datuk Shafie saya pulak pergi sekuriti

video

Anda Dijemput Menulis Dalam Blog Ini.

Anda Dijemput Menulis Dalam Blog Ini.


Teringin nak meluahkan sesuatu? Tulislah apa sajer yang anda suka asal jangan sampai langgar tembok.

Email kepada kami - uncleseekers@gmail.com

Duit Ada RM3,000. Tapi Nak Kahwin! Camner??? (Ayen Tono)

Duit Ada RM3,000. Tapi Nak Kahwin! Camner???
(Ayen Tono)


Ayen tono 'ala sms' datang lagi dengan topik.... mau kawen wet tarak... sape takmo kawen weh.. tapi aku pon belom.. reason sayang mak aku... wet banyakkkk.. hikk.. banyak dan ramai kawan2 yang sebaya dengan aku yang dah berumah tangga.. aku bertanya tentang persoalan yg bertajuk seperti diatas.. macam2 komen dan jawapan yang aku dapat..

jawapan 1..
kawanku mamat(bukan nama sebenar)
waktu aku nak kawen dulu(7 tahun lepas), bukan ada wet pon.. dalam akaun ballance RM2600.. tapi bila hati dah sama suka, terpaksalah bini aku sposor yg lebih..

Rumusan AYEN TONO..
Nak cari calon bini, tolonglah kaji background dulu.. cari le nurse ke, cikgu ke paling cikai pon pembantu tabir.. janji goverment staff. or badan berkanun.. bley wat loan bank rakyat kann.. takda skupang pon takda hal lah..hikkk.. settelll..

jawapan 2
pakcik ku tomato(bukan nama sebenar)
aku keja bukan sempoi sangat.. gaji kecik. tapi memandangkan aku yang sempoi, tadak wet tak jadi penghalang. dua tahun lepas masa aku nak kawen ngan makcik hang.. duit ada la dalam RM3000 lebih sket. hantaran ja mak pak dia letak RM10,000 cakap lu.. potonggg.. aku nekad... mintak diskaun takmau bagi.. last2 aku pujuk makcik hang kawen berwali hakim di danok.. murah.. bahagia jugak..

Rumusan AYEN TONO..
Sungguh UNIK skali pakcik aku nih.. camna lah makcik nak kat dia.. gigi kurang pagar siot..kalau hati dah melekat bagai megnet, danok pon danok le.. balik sini register kat jabatan agama islam malaysia, denda RM3000... settelll... Kepada pakcikku.. semoga bahagia.. aminnn..

jawapan 3...
kawan kepada kawanku. budin(nama sebenar kot)
umur dia 23 tahun.. keja cuci keta kat utara tanah air.. awek cun gila(skarang dah jadi bini)... simpanan sure tadak.. pinjam dari bos, paling banyak bos bagi RM3000.. gaji kena potong 12bulan ansuran.. hantar mak gi merisik, spital gak le org tua tuh.. mahal sehhh.. nak pinjam wet awek maluu (tinggi EGO).. akal ada le sket.. ajak awek check-in motel namkong.. sendiri call jaipp.. kawen free... makan gak le kaki ngan tangan bakal mertua dan ipar..hikkkk.. masuk court bayar denda RM3000... kawen gak.

Rumusan AYEN TONO.. 
-NO COMMENT-


p/s: kena tapisss... sesungguhnya yang baik datang dari ALLAH S.W.T.. yang buruk dari diri sendiri.. SALAM..

Ayen Tono


Komen aku - Ayen Tono, kalau bakal mak mertua tak buat macam kera dalam gambar ni kat ko, kira nasib baik.

Video Menarik 36 - Mat Rempit Pos Malaysia

Video Menarik 36 - Mat Rempit Pos Malaysia

Hanya terdapat di Malaysia sajer. Negara lain dijamin xder.

video
Video ni dah lama dan selalunya yang lama tu berharga

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar PalsuVideo Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?
Video Menarik 15 - Pemuda Russia Pegang 1000 Payudara Wanita
Video Menarik 16 - Hobi Cium Kentut Pompuan
Video menarik 17 - Kanak-Kanak Lelaki Vs Kanak-Kanak Perempuan
Video menarik 18 - Manusia vs Puting Beliung
Video menarik 19 - Ajal Depan Komputer
Video Menarik 20 - 'Lembah Keramat' Bukan Tempat Untuk Ditumbuk...!
Video Menarik 21 - Juara Dunia Onani
Video Menarik 22 - Budak Lelaki 9 Tahun Cuba Perkosa Pelacur 20 tahun Selepas Menonton Video Lucah?
Video Menarik 23 - Manusia Berekor? Bergerak Dan Tidak!
Video Menarik 24 - Muslims Destroy entire Cemetery of Christian and Jewish Graves
Video Menarik 25 - Berkhatan Pakai Ais & Pisau Belit? Adusss..Yang Benar Pak!

Video Menarik 29 - Kejut Boboi
Video Menarik 30 - Dirogol Sampai Nafas Terakhir 
Video Menarik 31 - menarik Atau...
Video Menarik 32 - Poen Melekat Akibat 'Buat Cinta' Dengan Isteri Orang 
Video menarik 34 - Cikaro & Ultraman Taro  
Video Menarik 35 - Ayoyo...

Payudara Yang Mantap? Fuiyoo...

Payudara Yang Mantap? Fuiyoo...


Dan perawan-perawan yang berdada penuh, sebaya, Dan sebuah piala yang melimpah (klik)

And young full-breasted (mature) maidens of equal age; And a full cup (of wine). (klik)


Muslim Mastectomy
or
The Miracle of Disappearing Breasts
Surah an-Naba' (78:33) 

Since Surah 78:33 is not a complete sentence, we quote the verses 78:31-34 so that the phrase is given in its context. For easier comparison we have put verse 78:33 in bold.


Pickthall Yusuf Ali Shakir Sher Ali Rashad Khalifa
Lo! for the duteous is achievement - Gardens enclosed and vineyards, And maidens for companions, And a full cup. Verily for the Righteous there will be a fulfilment of (the heart's) desires; Gardens enclosed, and grapevines; Companions of equal age; And a cup full (to the brim). Surely for those who guard (against evil) is achievement, Gardens and vineyards, And those showing freshness of youth, equals in age, And a pure cup. Verily, for the righteous is decreed a triumph - Walled gardens and grapevines, And young maidens of equal age, And over-flowing cups. The righteous have deserved a reward. Orchards and grapes. Magnificent spouses. Delicious drinks.
Muhammad Ali   Arberry Rodwell Al-Hilali & Khan
Surely for those who keep their duty is achievement, Gardens and vineyards, And youthful (companions), equal in age, and a pure cup.   Surely for the godfearing awaits a place of security, gardens and vineyards and maidens with swelling breasts, like of age, and a cup overflowing. But, for the God-fearing is a blissful abode, Enclosed gardens and vineyards; And damsels with swelling breasts, their peers in age, And a full cup: Verily, for the Muttaq├╗n, there will be a success (Paradise); Gardens and grapeyards; And young full-breasted (mature) maidens of equal age; And a full cup (of wine).
The (transliterated) Arabic reads:

31 'INNA LI- AL- MUTTAQEN MAFAAZ(AN)
32 H.ADAA'IQ WA- AcNAAB(AN)
33 WA- KAWAAcIB ATRAAB(AN)
34 WA- KA'S(AN) DIHAAQ(AN)
Several differences could be observed between the various versions of the Qur'an in regard to this passage (e.g. achievement, fulfillment, triumph, reward, security, success are quite a range of interpretations in 78:31). It is quite drastic, however, to discover that most of the Muslim translators are so embarrassed about 78:33 that they leave out half of the verse in their translations, hiding its real meaning. Al-Hilali & Khan are the only Muslims (we have seen) who translate somewhat truthfully, even though their translation is still tame compared to the image that the Arabic original is seeking to create in the mind of the men who are listening to the recitation of these verses. For what purpose? To rouse their sexual desire and the determination to do anything to reach this kind of paradise?

Why is this observation relevant? Muslim love to attack the Bible as a "pornographic book", because "such language is not fitting for the word of God", e.g. regarding the story of Lot, or God's condemnation of Israel in Ezekiel 23. It is however, the Qur'an that paints a thoroughly carnal paradise ([1], [2]).

Friday, May 25, 2012

Mahathir Pencinta Alquran

Mahathir Pencinta Alquran

Tiada sebarang kuasa yang boleh mengubah pendirian seseorang yang dilamun cinta (klik)


“Al-Quran perlu ditafsirkan semula untuk disesuaikan dengan keadaan masa kini.” - Tun Dr. Mahathir Mohamad, 14 Ogos 1994, dalam ucapannya di Pasir Mas.

'Setelah mengkaji dengan teliti 600,000 hadis, Bukhari hanya menerima 7,000. Muslim pula mengkaji 300,000 hadis dan hanya menerima 4,000 hadis. Ada hadis yang diterima oleh Bukhari, tetapi tidak disahkan oleh Muslim, murid kepada Bukhari. Tetapi yang tidak diterima oleh Muslim, pihaknya menjelaskan bahawa mungkin ada yang sahih. Tetapi tentulah banyak daripada baki 296,000 yang ditolak adalah tidak sahih dan mungkin ada hadis yang diterima sebagai sahih, tetapi mungkin tidak sahih. Jika kita tidak lupa bahawa Bukhari, Muslim, Tirmizi dan tokoh-tokoh Islam lain yang mengkaji hadis 200 tahun selepas wafat Nabi Muhammad SAW adalah manusia biasa dan segala kelemahan manusia, dan mereka bukan Nabi, tentulah kita tidak harus memecah-belahkan umat Islam daripada Ahli Sunnah hanya kerana tafsiran dan dakwaan kesahihan atau tidaknya hadith-hadith yang dikaji oleh pengkaji hadis ini.' - Dr.Mahathir Mohamad, 24 Nov.1995, PWTC, ucapan bertajuk 'Jangan Lupa Daratan'

Dengan menimba ilmu dari Al-Quran, umat Islam akan dapat menandingi ilmu dan teknologi Barat.Tafsir semula Al-Quran tidak akan menukar akidah, atau cara peribadatan umat Islam.Sekiranya orang Melayu tak makan suap, tidak menyalah-gunakan kuasa,  jujur, bersikap terbuka dan tidak bergaduh sesama sendiri,  Malaysia boleh menjadi sebuah negara maju setanding dengan Jepun atau Korea dalam masa 7 tahun lagi.

Antara saya dengan abah kadangkala kami juga tidak bersependapat (klik) atas beberapa perkara. Saya juga sealiran dengan Tun Mahathir iaitu pencinta AlQuran.


Kiamat tahun 2280?
Seks Dalam Islam (Part 1) (Seks adalah emosi dan keperluan manusia tetapi bukan identiti agama)
Seks Dalam Islam (Part 2) (Seks adalah emosi dan keperluan manusia tetapi bukan identiti agama)
Seks Dalam Islam (Part 3) (Seks adalah emosi dan keperluan manusia tetapi bukan identiti agama)
Seks Dalam Islam (Part 4) (Seks adalah emosi dan keperluan manusia tetapi bukan identiti agama)
Syaitan Dari Golongan Jin Dan Manusia
Syaitan dibelenggu dan dirantai?
(Qareen) Teman yang dipercayai
Bunuh Cicak dengan Lembing
Makan..Makan..Makan..
Ahlul Bait VS Ahlul Quran
Ahlul Bait vs Ahlul Quran -Respon 3
Ahlul Bait vs Ahlul Quran -Respon 5
Quran dicatat di pelepah pohon tamar dan batu? Ye Ke Ni..
Jumlah Ayat Dalam Quran Sebanyak 6666 adalah Karut! Sila Kira Baik-Baik
'Amin' Islam, Kristian dan Yahudi
Siapa Yang Berpuasa?
Benarkah Jodoh, Maut, Rezeki ditangan tuhan?
Allah suka orang yang bersih
Sudahkah anda diuji pada tahun ini?
Kau dan Aku (Part 1)

Thursday, May 24, 2012

Dulu Gaji Dia RM425,000 Sebulan! Sekarang Ni?

Dulu Gaji Dia RM425,000 Sebulan! Sekarang Ni?

Pengerusi Syabas (klik)
Tan Sri Razali Ismail bersama isteri..
Puan Sri janganlah garang sangat. Bil air Tan Sri tu dah lama tertunggak. Hu hu

 Justynn Cassandra (klik)
Mantan isteri Tan Sri Razali Ismail

;
Allahyarham Datuk Ahmad Mahmood (klik)

Kenapa gaji dia 425 ribu hengget sebulan? (klik)

1. Dia hensem mirip pelakon veteran Allahyarham Datuk Ahmad Mahmood
2. Isteri dan mantan isterinya lawa-lawa belaka
3. Macam-macam dia pandai
4. Air yang disalurkan kerumah kita setaraf dengan air mineral water
5. Sukati dialah nak letak gaji berapa pun.

 
Bini korang camnike?

Video Menarik 35 - Ayoyo...

Video Menarik 35 - Ayoyo...


video

Potongggg...

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar PalsuVideo Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?
Video Menarik 15 - Pemuda Russia Pegang 1000 Payudara Wanita
Video Menarik 16 - Hobi Cium Kentut Pompuan
Video menarik 17 - Kanak-Kanak Lelaki Vs Kanak-Kanak Perempuan
Video menarik 18 - Manusia vs Puting Beliung
Video menarik 19 - Ajal Depan Komputer
Video Menarik 20 - 'Lembah Keramat' Bukan Tempat Untuk Ditumbuk...!
Video Menarik 21 - Juara Dunia Onani
Video Menarik 22 - Budak Lelaki 9 Tahun Cuba Perkosa Pelacur 20 tahun Selepas Menonton Video Lucah?
Video Menarik 23 - Manusia Berekor? Bergerak Dan Tidak!
Video Menarik 24 - Muslims Destroy entire Cemetery of Christian and Jewish Graves
Video Menarik 25 - Berkhatan Pakai Ais & Pisau Belit? Adusss..Yang Benar Pak!

Video Menarik 29 - Kejut Boboi
Video Menarik 30 - Dirogol Sampai Nafas Terakhir 
Video Menarik 31 - menarik Atau...
Video Menarik 32 - Poen Melekat Akibat 'Buat Cinta' Dengan Isteri Orang 
Video menarik 33 -  Begitu & Begini
Video menarik 34 - Cikaro & Ultraman Taro