Kenali mereka

Saturday, March 31, 2012

Lelaki & Wanita Negara Mana Paling Curang Dalam Dunia?

Lelaki & Wanita Negara Mana Paling Curang Dalam Dunia?


Lelaki
1. Thailand - 54%
2. Korea Selatan - 34%
3. Malaysia - 33%
4. Rusia - 32%
5. Hong Kong - 29%


Wanita
1. Nigeria - 62%
2. Thailand - 59%
3. Malaysia - 39%
4. Russia - 33%
5. Singapura - 19%

Kajian yang dibuat oleh Durex terhadap 29,000 orang dari 36 negara. Lapuran akhbar tersebut juga menyatakan lelaki Malaysia pernah 'buat cinta' dengan 3 burung yang berbeza berbanding lelaki Singapura dan Hongkong pula merasai 16 burung sepanjang hidup mereka (tak termasuk spesis gay).(The China Post 6-12-2011)

Sambil berbual dengan adek angkat aku mengenai tajuk pergolakan rumahtangga bangsa Melayu kita (sebab dia dalam proses penceraian!), aku maklumkan padanya melalui pengalaman orang tua-tua dulu, selalunya ada 3 peringkat. Pertama selepas 4 bulan pertama perkahwinan, kemudian tahun yang kedua dan akhir sekali ketika lelaki masuk gerbang 40 tahun keatas dan faktor utama adalah masalah kewangan, mertua dan lain-lain.

HotBaby - Crystal Waterproof Rabbit Vibrator

Sebentar tadi, sewaktu kami sedang makan nasi ayam (beli kat Janda Baik), beliau menceritakan pengalamannya sewaktu mengalami masalah kewangan dalam perniagaan satu tika dulu, beliau pernah menjual secara 'vibrator'. secara online untuk mencari wang tambahan. Vibrator yang paling laku adalah 'HotBaby - Crystal Waterproof Rabbit Vibrator' dengan harga RM148. Beliau untung RM20 satu.(kos RM128). Kebanyakan pembeli (walaupun pembeli menggunakan nama samaran) adalah kaum wanita bangsa Melayu. Secara logiknya, kalaulah spesis kaum 'gay' yang order, yang bergetar berbentuk 'rabbit' tu fungsinya untuk apa pula? Melainkanlah spesis 'lesbi' atau pengkid yang beli tetapi tetap gadis Melayu. kan..kan..kan?

Mungkin mereka fikir dari berzina dan dapat penyakit atau terikat dengan pelbagai masalah dengan boyfriend adalah sebaiknya melepaskan gersang kadar segera dengan cara capmelan dengan vibrator atau dengan jari pun boleeh..

Sabun dibilik mandi..42% lebih suka membeli vibrator secara online (klik). India prefer yang ori..he he

Kajian dari Durex tentang penggunaan vibrator di Malaysia dan negara lain. USA ngan Australia paling ramai. Fuiyoo..lelaki tak laku..


How the research was conducted
Based on the number of respondents from 41 countries, the 2005 Durex Global Sex Survey is the largest sexual health research project of its kind in the world. Now in its ninth year, the survey has quadrupled in size since its launch and covers 41 countries - newcomers this year included Indonesia and Chile. This is the fourth year that this survey has been carried out via the durex.com website and responses have been analysed by sex and age to give an in-depth and truly global picture of sexual attitudes and behaviour.(klik)

No comments: