Kenali mereka

Thursday, April 26, 2012

Elo Perempuan, Boleh Diam Tak Buat Seketika?

Elo Perempuan, Boleh Diam Tak Buat Seketika?

Weiii...tolonglah jangan menyemak tika ni daripada buat sebarang 'statement'. Rakyat dah mula sikit-sikit sayang balik kat kerajaan ko plak 'potong stim'. Abang Najib, minta tolong sebagai suami/pemimpin suruh dia sebagai isteri/orang rumah duduk dan jaga anak sudahlah. Tak payahlah menyibuk urusan negara! Siti Hasmah lain.

Lu sorang-sorang terpekik terlolong kesana kemari amik hati rakyat balik (yang lain-lain tu macam harem) dan impian lu hampir tercapai sasaran 35% tetiba bini lu potong stim!

Please my Mr Prime Minister, dapatkan semula yang sudah terlepas. Macam cipetlah binilu! Si Hasyim yang jadi penasihat 'medium paranormal' bini lu tu sebenarnya power dia cuma 0.0001% sahaja. Poyo jer lebih lepas keluar majalah BICARA. Suruh dia puasa 7 tahun berturut-turut dulu dan memahami kandungan AlQuran sepenuhnya.

4 comments:

Anonymous said...

Uncle,

Puasa 7 tahun berturut-turut? Nak habiskan puasa Ramadhan pun sampai migrane kepala ni.

Saya puasa 7 hari boleh lah insyaAllah... Uncle boleh turunkan sikit ilmu makrifat? Setakat ni saya tak boleh naik lagi... boleh tolong rekomen ke kat orang atas untuk tarik saya naik tak?

AzMiR

^MaX2™ said...

Sedangkan adik sendri pun dibuang,ada hati nk manage rakyat.manage dri sndri dlu bru guide rakyat.klau dh pompuan sihir tu sihir la jgak!Pak Najib lak mcm dh trkene nasik kangkang je,ape2 je,msti nk ikt telunjuk si Rosmah.x reti diam tol la pompuan ni!

Rakyat biasa said...

HA HA HA HA HA HA HA HA HA.... (sampai kena kesat air mata). Komen tuan fani & tepat sekali... hee hee...

Only and only if message yg rakyat nak sampaikan kpd pemimpin2 kita sampai jauh ke dalam benak masing2 sejahteralah negara kita yg tercinta ni...

Pagi tadi dalam kereta terdengar lagu "Hijau" oleh Zainal. Chorus dia berbunyi lebih kurang... "korupsi, opresi, dipresi - di bumi ku kini, di bumi ki kini"... termenung sekejap bila mendengarnya....

Jadikanlah chorus lagu ini sebagai lagu thema perhimpunan Dataran Merdeka 28/4/2012 ....

Kambing chomel Senior said...

uik uik,,,kurusnye die uncle....
wanita berjiwa rakyat kan uncle kan kan kan.... sigh.....
(^~^) (^~^)