Kenali mereka

Tuesday, January 4, 2011

Komisen RM18billion (Bhg 2)

Komisen RM18billion (Bhg II)

Ini harta Ahmad Albab yang punya!

video

Camner boleh kantoi ni?

1. Mula-mula mamat yang bernama En H jumpa Mr E, dia kata dia ada RM125Billion duit Malaysia yang lama dan yang baru

2. Si Mr E ni anak murid Allahyarham Pak R (seorang ulama dan ahli spiritual bernama Pak R di Indonesia). Mr E pernah diuji mejadi orang miskin selama 2 tahun oleh Allahyarham Pak R sebelum Mr E jadi kaya!

3. Allahyarham Pak R rapat dengan pemimpin Indonesia seperti Pak Harto dan Pak Sutrisno.

4. Mr E adalah orang yang dilindungi di Negara Indonesia (surat bertarikh 18-12-2003) kerana dia pemegang amanah harta presiden Sukarno (bekas presiden Indonesia yang pertama).




5. Dato MT jawab surat Mr E pada 16-5-2008 (cepatnya Dato MT jawab surat Mr E dihantar pada 15-5-2008. Satu hari jer....jangan main-main beb)


6. Dato MT hantar surat Dato MN pada 30-5-2008 (Laju betul Dato MT hantar surat, agaknya lepas telefon Dato MN, dia terus taip dan terbang macam superman. Fulawee..)


7. Pastu surat perjanjian pun dibuat pada 4-6-2008 diantara Mr E dengan Dato MS dan En MA

8. Mr E tulis sekali lagi bersama surat 'movement order' kepada Pak Lah pada 6-6-2008 dan cop penerimaan terima dari pejabat ketua setiausaha perdana menteri pada 9-6-2008 dan
salinan kepada

1. The President Republic Of Indonesia in Jakarta, Indonesia.
2. The Ministry Of Finance Of Republic Of Indonesia in Jakarta, Indonesia.
3. Mr Bambang Sutedjo, Msc, Deputy Ministery/Deputy Chairman of BAPPENAS for Political, Law, Defence, and Security Affair in Jakarta, Indonesia.
4. The I... A.... C.... Sdn Bhd (xxxx-x) in Kuala Lumpur, Malaysia
5. The Indonesian Embassy CQ Military Attache, in Kuala Lumpur, Malaysia



Salinan Surat Movement Order
Tindakan pertama adalah penghantaran RM2billion dari keseluruhan RM125billion dan secara terperinci seperti didalam surat dibawah. Kesiaaannn...





Surat pengesahan dari Indonesia kepada Dato MT


Surat persediaan penghantaran wang pada bila-bila masa dari Dari Dato MT pada 7-7-2008

Apa komen Perdana Menteri keempat dan keenam Malaysia tentang isu ini?

Perdana Menteri Malaysia ke 6
Dato' Sri Haji Mohd. Najib bin Tun Haji Abdul Razak


Perdana Menteri Malaysia ke 4
Tun Dr. Mahathir bin Mohamad


1. Siapakah Dato MT & Dato MS yang sebenarnya?
2. Berapa banyak wang sudah dibawa masuk ke Malaysia sehingga hari ini?
3. Kenapa komisen 15% diberi pada Dato MS dan En MA dan bukannya kepada kerajaan Malaysia?
4. Siapa yang temberang siapa dalam isu ini?
5. Siapakah dalang yang sebenar?
6. Siapakah mangsa penipuan dalam isu ini dan banyak lagi yang akan didedahkan....

Tunggu.......

Apa khabar saudara Khairy Jamaluddin dan brother Rizal Marecan? He he


To Seek The Truth

6 comments:

LeoSabri @ wWw.LeoSabri.Co.Cc said...

Assalammualaikum WBT dan salam sejahtera.

Secara jujurnya; Saya mula melayari laman weblog UncleSeekers iaitu, ketika terbaca keratan akhbar "Utusan" yang pertama berkenaan kes saman bekas Permaisuri Agong maka, teteralah alamat ('URL') weblog ini di dalam artikal tersebut.

Untuk pertama kali melayarinya, dirasakan amat tidak wajar mendedahkan foto Permaisuri seumpama itu tanpa membaca kandungannya dan, terus buat komen penuh agenda. :-D

Setelah komen mendapat reaksi positif/negetif dari para komentar, ketika itulah berminat membaca artikal berkaitan denganya dan, para komentar pula memberikan pandangan menarik berserta, reaksi positif/negetif juga terdapat percanggahanya untuk difikirkan kewajaranya pula.

Semakin hari terasa seronok untuk mengetahui kisah sebenarnya maka, teruslah layankan sahaja sehinggakan sampai suatu tahap yang dapat meyakinkan perlunya pendedahan dibuat dan, makin banyak pula maklumat diterima berkaitan denganya kerana; "Rupa-rupanya "Rakyat Jelata" dah lama tahu ceritanya cuma, ianya dirahsiakan hinggalah sampai masanya pendedahan dibuat oleh UncleSeekers, mulalah mereka terus bercerita."

Akhirnya sehingga 'entry/posting' terkini, barulah dapat gambaran nyata bahawa; "Tuan, saya suka dengan pendedahan dibuat walau apa juga pendedahan yang ingin dikongsikan kerana, saya yakin masyarakat semakin matang menilai niat Tuan sepertimana, saya juga telah menilainya atas kewajaran pada setiap pendedahan tersebut adalah yang sewajarnya diketahui umum." :-)

p/s: LeoSabri pun ada weblog maka, mereka takut nak kongsikan cerita sulit sebabnya, LeoSabri pun suka buat pelbagai bentuk pendedahan namun, bila mereka tahu LeoSabri aktif dalam weblog UncleSeekers ini, segala cerita dah diceritakan maka, LeoSabri suka sangat sebabnya masih ada lagi insan yang berani seperti Tun Dr. Mahatahir dan, sekarang ini muncul pula UncleSeekers! Yeahaaa... LeoSabri dah ada sorang lagi IDOLA! LOL! :-P

Lady Hanny's Claytonia Virginica said...

Uncle, saya terkejut gak melihat keberanian uncle dedah isu ni. kalau uncle yakin bahawa kebenaran ini yang nyata. saya akan sokong uncle dari belakang. ;-)

malim said...

artikel busuk! and leosabri...errr dah kawin blm.... heh!

Liyxa Higuain said...

yesss uncle berani kerana benar..
gogogo uncle..
kami sentiasa support uncle dr belakang..

durian balikpulau said...

hai Lady dan Liyxa , kenapa tak support uncle dari depan jer,asyik dari belang mana ada ummmmp

Lady Hanny's Claytonia Virginica said...
This comment has been removed by the author.