Kenali mereka

Sunday, January 2, 2011

Komisen RM18billion dari RM125billion milik siapa?

Komisen RM18billion dari RM125billion milik siapa?

Siapa Tipu Siapa? Ha....Ha...Ha


1. Surat perjanjian 4-6-2008 antara Mr E dengan Dato MS dan Mr MA (Janji tinggal janji?)

2. Perjanjian xxx duit baru dan duit lama Malaysia (Kenapalah tak periksa betul-betul?)

3. Surat dari xxx bertarikh 30-5-2008 kepada Dato MT kepada Dato MN tentang ketibaan penghantaran duit pada 18-6-2009 (Siapa yang untung sebenarnya?)

4. Surat kepada Dato Seri A dari Mr E tentang penghantara pertama RM2 billion ke Bank xxx di Shah Alam atas nama Ixxx AxxxC xxx SB (RM10 juta sudah terbang....)

5. Surat daripada Dato MT kepada Mr BS bertarikh 7-7-2008 tentang penghantaran duit tersebut boleh dihantar pada bila-bila masa saja (sampai kucing bertanduk?)



Dalam surat perjanjian tu tulis Dato MS dan Mr A dapat 15% dari RM125billion. Kesian...

Semua dokumen sudah ada ditangan! He he

To seek the truth

6 comments:

Hahn said...

Masaalah hutang bukan jenayah. Kalau uncle tak mampu nak buat bagaimana.

Lebih mulia lagi orang yang berhutang tapi tak mampu dari orang yang tak berhutang tapi menipu dan kini hidup senang.

Perkara orang yang akan memimpin negara amat penting. Di negara yang berfikiran dan berpegaulan bebas tetap juga mahu pemimpin yang bermoral seperti US.

Umpama kata hikmat yang pernah saya baca, "Orang yang tidak berpelajaran mungkin mencuri sesuatu dari sebuah gerai tapi orang yang berpelajaran berkeupayaan menucuri barangan dari sebuah gerabak keretapi'.

Ini sangat merbahaya. Negara boleh bengkrap sekelip mata kalau di amanahkan kepada orang yang pecah amanah.

Sekali pun bekas banduan berhak menyuarakan apa saja. Apalagi di blog yang seperti ini. Itu hak rakyat!

LeoSabri @ wWw.LeoSabri.Co.Cc said...

Assalammualaikum WBT dan salam sejahtera.

Saya amat berminat dengan pendedahan seperti 'entry/posting' kali ini berserta suntingan dokumen yang dijadikan sebagai foto untuk menjadikan ianya sebagai fakta pula apabila perkara itu dibangkitkan terutama, harta rakyat sewajarnya menjadi perhatian umum untuk mereka sedar penyelewengan sentiasa berlaku kerana, saya juga sentiasa mendedahkanya sekiranya mempunyai asasnya juga. :-D

Saya juga berminat pada komen yang dinyatakan oleh "Hahn" kerana mempunyai maksud mendalam pada kenyataanya kerana, saya juga berminat mengunakan pendekatan sedemikian agar manusia mampu untuk terus berfikir. :-)

Adalah wajar segala pendedahan terus dibuat agar masyarakat tahu mereka sebenarnya ditipu untuk sekian lamanya dan, teruskanlah membuat pendedahan sedemikian kerana, masyarakat masakini telah lama menanti cuma, mereka hanya berdiam sehingga sampai waktunya maka, percayalah bahawa, rakyat sentiasa ditipu!!! :"(

p/s: LeoSabri pon ada banyak rahsia nak didedahkan tapi masih dirahsiakan kecuali, membenarkan 'entry/posting' seumpama ini adalah benar-benar belaka maka, kalau ada yang melatah sehingga saman menyaman bermula maksudnya, itulah kebenaranyaaa... LOL! Yeahaaa!!! Kan dah kena sepikul! ;-D

Nota: Definasi "Saman" oleh LeoSabri adalah; Hanya perkara yang benar-benar belaka sahaja wujudnya saman-menyaman sepertimana saman trafik dimana, pihak berkuasa merasakan mereka dipihak benar walaupun sebenar-benarnya rakyat yang sesungguh-sungguhnya benar namun, rakyat layankan sahaja sehingga sampai pada masanya pemberontakkan bermulaaa... Yes! Tak sabar rasanyaaa... ;-)

wanshah said...

nak tau gk ni.. xbest xnampak ape yg dihighligt tu. :)

kuraku said...

xde apa yg bes selain kekura sakti.

NajaHmaDi said...

uncle...kena x highlight jer?? takut2 kena ISA ker??? kami semua nk tahu kebenarannya....

Faiz Joko said...

UNCLE SEEKERS SEBAGAI UNCLE WIKILEAK MALAYSIA...

HAHA...

CEPAT POST KAN ENTRY SETERUSNYA!!!

HAHA(again)...