Kenali mereka

Friday, March 11, 2011

Imej Hantu Di Kilang?

Imej Hantu Di Kilang?

As salam,uncle, leh tolong tgk gambar ni x. gambar ni baru dapat last week dari member tmpt keje, critenya gambar ni dpt time org g smbyg jumaat, dia g lepak dalam opis(x g smyg ar tu kot), tetiba lak ngah lepak2 main henpon, nampak lah benda ni, terus snap. uncle tolong tengek kebenaran gambar ni. Terima kasih. kecoh sekilang pasal gambar ni.

Salam semua,

Aku dapat email dari seseorang yang tidak dikenali bertanyakan tentang kebenaran gambar yang sedang hangat diperkatakan oleh beliau di tempat kerja. Dipendekkan cerita, anggaplah gambar di atas ini dilakukan oleh tangan-tangan yang nakal.

4 comments:

Queen Rania said...

muka kau pun mcm hantu..tak de seri langsung..memang keturuanan al-attas wadihana johor ramai yg bela hantu setan nak jaga hantar konon...bertaubat wahai manusia bertopeng setan mati x diterima tanah..dosa yg tak diampun oleh allah adalah org yg jadikan setan sebagai sahabat....cukuplah2 jadi setan..

CikBulat said...

laaa.. tengok sekali dah tau photoshop =.=

Anonymous said...

jangan menuduh queen rania kalau tak tahu asal usul..yang ada segelintir habis semua terlibat sama..

Anonymous said...

nampak macam edit je gambar tu.... o_O' ..