Kenali mereka

Monday, April 4, 2011

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 1

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 1

video

1. Anwar ke tu?
2. Kalau betul Anwar dalam video tersebut, apa pandangan anda?
3. Kalau bukan Anwar, siapakah lelaki yang mirip dengan wajahnya dalam video tersebut?

16 comments:

Mak Peah Bini Sood said...

Wallahualam bissawab ...

Salah jawab kang berdosa, Salah teka kang nanti ke neraka...

btw pakcik pencen nih takleh duduk diam dok berjalan ke sana ke sini gan tuala sekeping...nak tgk muke bebetul pun payah...hahahahhahahaha

SandakanMagic said...

MasyaAllah... sebijik !!! .......................................
dia ke bukan ? dia ke bukan ? dia ke bukan ni ???
haiyooo.. tk tau la uncle,tk tau nk bagi pandangan apa..

kalau org dlm video ni betul2 dato' seri, syabas la,coz masi power lagi,hahaha tk da la gurau,maaf k..alhamdulillah..

kalau bukan dato' seri, pun alhamdulillah..

"Ya Allah, aku berlindung dengan-Mu dari azab neraka jahanam, azab kubur, ujian hidup dan mati, dan kedahsyatan ujian al-Masihi ad-dajal."

Sofie Natashah said...

bukan DSAI, nampak sangat pelakon-pelakon upahan ni kekok, tak nampak mcm orang yang dah sangap nak buat projek sangat-sangat.

Siapa orang tu, wallahualam....

Kamal said...
This comment has been removed by the author.
bila budak muda bebicara said...

hitam putih?? kenapa cctb die 60an.... nie gerenti menipu.. makeup kasi sebijik.. semua 2 boleh buat.. lagi2 nak pilihan raya....

altantuya ape cer???

prettyorked said...

tah, tgk muka mcm DSAI, tp keadaan gelap, mungkin raut wajah je kot yg sama, org kt dlm tu nmpak cam separa botak je..

takut la fitnah2 org nih..

Juang said...

Di awal video clip tu, individu yang seakan Anwar itu memiliki rambut hitam dan lebat. Di hujung VC tu (masa nak start beromen), rambut individu tu dah macam kebotakan.

Macam nak buat aksi stunt pula, sampai kena tukar2 pelakon.

adaadean said...

bukan nak cakap ape la, orang yg buat vdeo ni untuk jatuh kan dia memang bodoh sgt, dah tak de modal nak jatuhkan org, so dorg guna la modal bodoh macam ni. org2 yang menjatuhkan dia, kompem 1 hari nanti nak mati susah nak mengucap.. kalo aku jad DSAI aku gelak terbahak2 sebab benda lawak gila. pemikiran orang bodah plus bangang ja yang buat cmni.... sekian time kaceh. sori terlampau emo pulak.

e-saving solution said...

huh... same ke tak? tak same ? ke same ke tak? hmm.. was-was video nih,, hoho

Mak Peah Bini Sood said...

kalau jawab betul pun dpt pencuci wanita ke Uncleseeker biar betik? nih bukan vadeo antu pojaan...

mcsalpiyadasa said...

Harap -beliau- angkat sumpah jika bukan -beliau-

nazrin said...

klu die pon ade aq kesah.. die punye hal la.. klu bukan die bgos ar, tp klu btol la die baek ikat kan die ngan batu, humban kan je kan dalam sungai.. die nk bromen ke die nye hal la.. dosa sndri2..

paktam said...

1. Just some medical observation. If you take viagra, according to my doctor, you need to physically "fore-play" it before it get excited. Perhaps that is why he needed to masssage it continously.
2. Black and white because the film is taken in the dark, perhaps using night vision of some sort.
3. Distortion-due to small spy lense being used.

Qaseh chenta said...

nampak cam anuar jer...ntah la...

Panglima Api said...

sihat pulak anwar dalam ni...hahaha....dia nak turun tangga atau membongkok sikit pun susah, sebab masalah tulang blakang dia yang teruk kena kerjakan dengan rahim nor..eh ye ke rahim,..tak ingat da....tp pelik gak...mcmmane dia boleh sesihat tu....

wanazariyusoff said...

its not him....i mean dato seri