Kenali mereka

Thursday, April 28, 2011

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 2

Video seks Anwar Ibrahim? - Part 2

video

1. Wajahnya Serupa atau tidak?
2. Rakaman benar atau palsu?

Orang lain kat luar pun banyak yang buat perangai macam ni tapi pandai coverline tunjuk baik... podah!

Cuma nasib anwar saja yang kurang bernasib baik kerana "jerat tidak pernah lupakan pelanduk"

Tapi yang best pada aku dalam video ni ialah...
kenapa 'spender dia tak ble bla'
buruk siot...kenapalah mak jijah tak belikan yang elok sikit...

2 comments:

Liyxa Higuain said...

besau giloooo spender die,size ape agknye kn..

Ann said...

haha! sooo not Anwar. Dulu kerja kat tempat dot dot..selalu nmpk dia. Kita org girls tot he was so handsome lah. Ada sorang so naughtly lah notice buleh nmpk VUL datuk..ahak! VUL-visible undies line..dia suka teka lawak2 undies brand apa datuk pakai..dlm video ni saya notice lelaki tu pakai boxer! seingat saya bila teringat kan kawan saya yg naughty tu, terang2 sangat datuk is underwear kind not boxer kind lah, so not him lah I think. Pastu kan..mana glasses datuk..datuk anwar kan pakai cermin mata? kenapa lelaki tu berjalan keluar tak pakai cermin mata??