Kenali mereka

Saturday, June 25, 2011

'Dia' Pasang Orang Follow Aku

'Dia' Pasang Orang Follow Aku

Salam semua. Pukul 3.56 petang aku dapat sms dari seseorang.

"Bang, sekadar makluman. Hati-hati dengan xxxx & xxxx. Dia orang ada pasang orang follow abang."

Pastu aku pun tepon dia balik, dia pun cakap - pendekkan citer

"Perbualan kita juga sekarang dia boleh dengar. Hati-hati ye bang"

Aku ketawa dalam hati. Sampai dua orang sekali dalam satu masa nak rembat aku balik. Mak ai! Memang takder bukti bertulis tetapi mereka lupa Allah sebagai saksi diatas perancangan mereka.

Belom start bongkar lagi dia orang dah gelabah. Apedaa...Kalau rasa tak boleh tido malam, carilah isu supaya aku dikenakan tindakan ISA. Akhirnya orang awam akan tahu juga saper punyer keje sampai aku kena tahan. Sekarang ni dunia tanpa sempadan...he he

Atau samanlah aku atau aku saman balik (klik) (klik)

Masa aku bongkar penipuan Ustaz Arief cakra Alam 2006 dulu (klik), Ustaz Arief punyalah geram sampai dia fitnah aku menyamar jadi polis dan aku honeymoonlah satu malam dalam lokap pudu.


Tapi Allah maha kaya, premis dia pun dah tutup sekarang. Sekurang-kurangnya aku puas hati orang Melayu kita tak kena tipu lagi dengan dia beribu ringgit setiap rawatan yang diberi. Hari ini bini dia plak take over bisness Ustaz Arief balik tetapi secara kecil-kecilan. Iklan dia ada dalam akhbat warta perdana.



Satu lagi penipuan oleh Mahaguru Raden Johari (klik) juga telah tumpas (klik). Premis diSentul juga telah tutup.

Bila datang kebenaran yang bathil akan gugur.

Aku lebih rela mati kena tembak atau bom dari mati sakit atas katil.

5 comments:

Mona Ismail said...

1st...



siapekah itu?? hamboii sampai 2 tue...

Ruz Merah Blog said...

Bila datang kebenaran yang bathil akan gugur.

ketakutan adalah satu hiburan

Kerajaan Rakyat said...

Ana dah tengok dalam air..
bukan dua.... tapi empat ikur anta..

Aku Peduli Apa @ APA said...

Salam bro.
Manusia ni kalau makan nasi keluar taik macam kita juga..tak usah duk takut.Allah bersama kita.

Tapi kalau keluar emas ke..plattinum ke kita kena fikir jugaklah..mgkin spesis jin.Ha ha ha..

Lawan kita tetap lawan..

WahaiCerminHikmat said...
This comment has been removed by the author.