Kenali mereka

Saturday, July 16, 2011

Aku akan berjalan bogel kalau boss SPRM berani siasat kes ini!

Aku akan berjalan bogel kalau boss SPRM berani siasat kes ini!

Alaaa Kassim.. pergilah buat siasatan lebih dalam lagi kat Datuk Mohamad Daud Dol Moin Bekas Penolong Gabenor Bank Negara Malaysia (gambar bawah). Dia pernah jumpa Eko Suharto lebih kurang 3 kali pasal kes Malaysia Hutang Indonesia. Ada 7 part semuanya. Taip 'Malaysia Hutang Indonesia' kat kotak "Search This Blog'.

Ana berani berjalan tanpa seurat benang pun kalau anta berani siasat Pak Lah dan Datuk Thajudeen berhubung kes ini! Ana ada telo beb, anta bagaimana? Ada berani sahut cabaran ana?

MOHAMAD DAUD didakwa menerima rasuah di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur semalam. (kosmo 2-7-2011)
(klik)

Adakah Datuk Abu Kassim boss SPRM memerlukan pertolongan adek Lokman Autobots Bumblebee untuk menyelesaikan isu ini?

Eko Suharto Kepala Kontol

Adakah anda masih ingat lagi satu ketika dulu kerajaan kita pernah cetak wang RM50 yang baru, lepas tu tetiba ...xder? Kenapa ek?

7 comments:

^MaX2™ said...

Hairan bin Harun....
Ajaib bin Taib....
Musykil bin mushroom....

Tapi style jalan bogel tu dh macam Maradona je :P

~AtEeN~ said...

Habislah semua rakyat Malaysia lari bertempiaran bila uncle seeker berjalan bogel.

Kerajaan Rakyat said...

Kena tau jugak ni... jalan bogel kat Dataran Putrajaya ke nak jalan bogel dalam bilik?

UncleSeekers said...

Kerajaan Rakyat - dimana saja

Anonymous said...

bajet je org nak ko bogel..hampeh

Kunang-kunang said...

Uncle, saya menjadi pengikut blog uncle sejak pertama kali masuk rumah uncle kira beberapa minggu yg lepas sbb minat nak tau setiap artikel yg uncle tulis :-)

UncleSeekers said...

kunang-kunang - Anggaplah ianya sebagai bayu malam. Walaubagaimanapun mekasih banyak-banyak kerana sudi menjenguk blog ini.