Kenali mereka

Tuesday, July 5, 2011

Ramalan Mimpiku - Part 1

Ramalan Mimpiku - Part 1...
Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam


Sebelum aku tido pagi tadi, tetiba aku terfikir nak mohon padaNYA supaya diberi alamat siapakah yang akan menerajui negara yang aku cintakan ini. Seperti biasa aku akan tido selepas jam 7 pagi. Sekitar jam 1.15 tengahari aku terjaga dan alamat yang diberikan bercampur baur kerana ada beberapa syarat yang perlu dipenuhi.

Y.B. Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin bin Mohd. Yassin bakal jadi Perdana Menteri Malaysia kalau beliau lakukan 5 syarat...

Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bakal jadi Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Dalam mimpi tersebut terdapat 3 perkara yang Uncle Zahid perlu buat dan 2 perkara yang harus dijauhi.

Dato' Sri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak akan meletakkan jawatan sebagaimana Tun Mahathir lakukan kerana faktor keadaan yang mendesak.

Janganlah percaya mimpi saya ini kerana ianya hanyalah sekadar mimpi...

Mimpi saya tentang Ali Rustam, Anwar Ibrahim (mengerikan) dan Nik Aziz dalam Part 2

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1) & (Part 2)

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Part 2 - Anwar, Ali Rustam & Nik Aziz
Part 3 - Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 4 - Mahathir & Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 5 - Najib, Rais, Nor Yakcop, Nazri & Noh Omar
Part 6 - Tulang Rusuk
Part 7A - Siti Nurhaliza
Part 8 - Rosmah Mansur
Part 9 - Muhyiddin
Part 10 - Najib & Muhyiddin
Part 11 - Azeez Rahim
Part 12 - Hishammuddin, Anuar Zain, Aznil, Azwan & Jaffar Onn
Part 13 - Najib & Rosmah
Part 14 - Najwa
Part 15 - Kematian Selebriti
Part 16 - Datuk Mohd. Jais Ahmad Jais
Part 17 - Rosmah Mansor & Raden
Part 18 - Lisa, Yusry, Anuar Zain, Zizan, Johan & Nabil
Part 19 - Juliana Evans,Marsha,Rabecca,Fasha Sandha
Part 20 - Sidek Hassan, Abu Kassim, Ismail Haji Omar,
Part 21 - Daim, Ananda, Robert Kuok, Syed Mokhtar...
Part 22 - Tragedi
Part 23 - Azalina
Masuk Hospital - Kematian Mantan Perdana Menteri Malaysia
Part 24 - Sultan Brunei & Kematian Sultan
Part 25 - Bakal pemimpin BN yang baru
Part 26 - Mama Juwie, Fatin Hanipah & Lee Kuan Yew
Part 27 - Menteri kanan di Thailand akan mati ditembak
Part 28 - Wardina, Rozita & kematian selebriti
Part 29 - Norman & Memey
Part 30 - Perebutan kuasa sebelum 21-12-2012
Part 31 - Kematian Selebriti semakin hampir
27-7-2011 – 4 orang pemimpin pembangkang

4 comments:

Kerajaan Rakyat said...

Beb,

Ana mimpi... satu Dato' jumpa ante... bagi sepetol... tapi tak bagi peluru.

Camana nak takrifkan mimpi ana tu beb?

Anonymous said...

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un

fairuz said...

setiap sesuatu yang berlaku di atas kehendak Yang Esa. wallahualam

budakcute said...

salam uncle..

agak2 nye, bleh x uncle ramal kan sapa yg disebalik kematian Ahmad Sarbani, yang meninggal kat bangunan SPRM tu..sbb dari yg saya baca2 dr internet,x kan die bleh "terjatuh" mcm tu je... juz want to know ;)

tq