Kenali mereka

Monday, October 17, 2011

Ramalan Mimpiku – Part 23

Ramalan Mimpiku – Part 23
...Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam

Salam semua,
*Ramalan Mimpi* yang amat jelas kali ini adalah Azalina binti Othman Said. Seorang 'wanita' dan bekas pemimpin tertinggi kerajaan. Saya terus mencari beberapa maklumat dan beberapa keping gambar yang berkaitan dengan mimpi.

Naaahh..disini saya sertakan ramalan mimpinya…

Saya mohon Azalina membuat apa saja yang perlu untuk menafikan bahawa beliau bukan seorang LESBIAN (Klik) dan semua ramalan mimpi saya dibawah. Kalau Perdana Menteri kita, Saiful Bukhari, Datuk Trio berani bersumpah, mengapa tidak anda?

Dato' Sri Azalina (Klik)
Pengetua Pengkid Malaysia (PPM)

1. Kediaman – Sekitar Shah Alam (Ada dua biji rumah yang saling berhadapan). Dalam rumah ada kolam renang, gym dan seekor anjing

2. Rokok – Hisap curut

3. Masakan – Suka masak PIZZA

4. Kewangan – Banyak ‘cash’ disimpan dalam rumah.

5. Anak – Seorang anak angkat bernama Azarrena (kalau tak silap) dibawah penjagaan Tan Sri Syed Yusof Tun Syed Nasir (Klik) & Puan Sri Sharifah Sabrina Syed Agil (Klik)

6. Rutin – Bangun sekitar 6 pagi dan bersenam. Sekitar 7 pagi keluar dan balik semula kerumah sekitar 4 petang. Keluar semula sekitar 7 petang dan pulang sekitar 3 pagi. Seorang yang kurang memikirkan pasal tidur.

7. Skandal lesbian Azalina – Kalau benar?

a) Syarifah Sabrina (isteri Tan Sri Syed Yusuf). Azalani pernah menghadiahkan sebuah kereta jenama Jaguar bewarna hijau padanya. Ada juga rumah persinggahan mereka di Penggerang dan Bukit Tinggi (tidak berapa jelas sangat dalam mimpi itu)

b) Seorang wanita berbanga cina yang menetap sekitar Subang

c) Seorang pensyarah berstatus janda berbangsa Melayu berusia sekitar 40 an yang mengajar di sebuah Universiti di Shah Alam. Nama yang digambarkan dalam mimpi tersebut adalah S…I…D…T…L AKMA. Azalina pernah ke London bercuti bersamanya sekitar seminggu lamanya.

d) Sekarang ini dengan seorang gadis muda…


Ya Akhi,, ana mimpi anta dengan harem anta tidak seperti suami isteri yang lain-lain! Duduk serumah tapi bilik asing-asing? Betulke apa yang ana mimpi beb? Kirim salam ana pada member kamcing anta iaitu Sultan Selangor. (Klik)
Ya Ukhti, betulke dalam mimpi ana tu, Azalina banyak beri hadiah macam-macam pada ente? Dalam mimpi tu mentaqwilkan yang ente kekadang tahan Azalina tak beri jumpa, kalau jumpa pun setakat 1 jam sajer. Tak baik beb buat macam tu kalau ramalan mimpi ana tu benar! Ente tak pernah jumpa ana dan ana pun tak pernah jumpa ente! Tapi..banyak rahsia tuhan yang kita tak tahu….

Ini antara kereta yang jelas kelihatan dalam mimpi tu yang Azalina miliki (mungkin pakai nama orang lain kot). (Klik)

Tak silap dalam mimpi tu, dua kereta ini dah takder lagi di rumahnya. Dah jual kot? (Klik)



Betulke ini lagu kegemaran Azalina PPM? Sesiapa yang mengenali beliau boleh tak tolong sahkan..

Azarina PPM bergambar dihadapan kediaman Syarifah Sabrina. Atas tu bilik tidor Tan Sri Syed Yusuf kan?
Azalina PPM bersama anak angkatnya. Nama budak tu Azareena atau nama manja “BABY” kan? -BABY dibawah penjagaan Tan Sri Syed Yusuf & Syarifah Sabrina sebab Azalina masih bujang trang tang tang. Kalau salah janganlah marah, inikan Cuma mimpi saya saja

Syarifah Sabrina dan anak-anak angkatnya Farouq berbaju merah (Klik). Azalina bersama anak angkatnya Azareena (Klik). Bertuah budak-budak tu, kecik-kecik dah ditinggalkan harta.

Kalau benar Azalina seorang Lesbian, hukuman menurut AlQuran adalah dikurung seumur hidup, atau jalan lain, iaitu dibebaskan setelah sembuh daripada penyakit tersebut selepas dirawat seperti dalam surah An-nisa ayat 15 kan?. (klik).

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1) & (Part 2)

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Part 1 - Najib, Muhyiddin & Zahid Hamidi
Part 2 - Anwar, Ali Rustam & Nik Aziz
Part 3 - Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 4 - Mahathir & Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 5 - Najib, Rais, Nor Yakcop, Nazri & Noh Omar
Part 6 - Tulang Rusuk
Part 7A - Siti Nurhaliza
Part 8 - Rosmah Mansur
Part 9 - Muhyiddin
Part 10 - Najib & Muhyiddin
Part 11 - Azeez Rahim
Part 12 - Hishammuddin, Anuar Zain, Aznil, Azwan & Jaffar Onn
Part 13 - Najib & Rosmah
Part 14 - Najwa
Part 15 - Kematian Selebriti
Part 16 - Datuk Mohd. Jais Ahmad Jais
Part 17 - Rosmah Mansor & Raden
Part 18 - Lisa, Yusry, Anuar Zain, Zizan, Johan & Nabil
Part 19 - Juliana Evans,Marsha,Rabecca,Fasha Sandha
Part 20 - Sidek Hassan, Abu Kassim, Ismail Haji Omar,
Part 21 - Daim, Ananda, Robert Kuok, Syed Mokhtar...
Part 22 - Tragedi
Masuk Hospital - Kematian Mantan Perdana Menteri Malaysia
Part 24 - Sultan Brunei & Kematian Sultan
Part 25 - Bakal pemimpin BN yang baru
Part 26 - Mama Juwie, Fatin Hanipah & Lee Kuan Yew
Part 27 - Menteri kanan di Thailand akan mati ditembak
Part 28 - Wardina, Rozita & kematian selebriti
Part 29 - Norman & Memey
Part 30 - Perebutan kuasa sebelum 21-12-2012
Part 31 - Kematian Selebriti semakin hampir
27-7-2011 – 4 orang pemimpin pembangkang

12 comments:

aminurasyeed said...

saya doakan semoga Allah buka pintu hati anda untuk bertaubat & hrp anda sempat meminta maaf kpd setiap org yg anda aibkan selagi hayat masih ada..jauhkanlah segala ilmu yg boleh membawa kekufuran.

Kabutar Diesel said...

salam uncle..dedahkan apa jua kebenaran walaupunn pahit..saya sentiasa menyokong uncle dari jauh..usah takut usah gentar usah sesekali berundur jika kebenaran diperjuangkan

lie said...

banyak benda yang kita tak tau... itu rahsia allah... jangan di ungkit2... kalau betul ada bukti dan anda melihat maka rahsia itu di buka kan allah utk anda.. so jangan biarkan tulisan anda merapu-rapu.. tak elok gitu.. mcm lu hebat sangat...

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam uncle
harap tak letak hal peribadi mereka
takut disalah gunakan orang tertentu
contoh no, 4 : byk cash money dalam rumah.

lagi pun jika uncle mimpi apa pun sama ada yang buruk/ baik ttg seseorang itu biar la jadi rahsia
dikuatiri jika ada yg percaya sudah jadi khurafat
sekadar teguran

Sokong Uncle said...

Uncle cuma kongsikan mimpi dia,lagipun awal2 uncle dah bagitau yang " Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf. "

Jd bg yg kurang faham tu harap fahamkan dulu "tagline" uncle tu ye..

Pastu pd yg xreti nak fhm jgk xperlu la join blog uncle ye.

Girl Girl said...

Semua org blh bt tagline mcm tu laa... logik ke kalau stiap kali tido asik TERmimpikn org2 kenamaan dan selebriti? Pikir logik skit blh tak?? Mimpi apekejadahnya mcm ni..

Dah namanya pon uncle seekers.. Opcos la dia nie jenis publicity seekers. Ini sbnrnye hasil dr fakta dan gosip2 yg uncle dpt dr ckp2 mulut org dan media. Tp diolahkan dlm blog ni sbg mimpi.

Tp mustahil semua ni btol. Kite ni dkurniakan akal yang waras. So, fikir laa.. Hebat setara mana sgt uncle nie smpai blh mimpi mcm2 ttg org lain? Knp dia tak mimpi diri sendiri je? Kot2 la dia mimpi kena azab api neraka sbb asik duk fitnah org je tak habis2.. MELAINKAN uncle ni ada mengamalkn bacaan ayat2 tertentu ataupun MEMBELA.. Itu lain citer.

Uncle, blh x jgn cri publisiti dgn cara mcm ni? Bt pe nk kongsi mklumat2 tak bguna mcm ni? Blog ni punya ramai follower. Lbh baik uncle kongsikan maklumat yg lbh bfaedah selain dr benda yg karut marut mcm ni.
Sy bg nasihat je.. Uncle pon lg tua dr sy n blh fikir mana lbh baik. Terpulanglah...

Lagipn entri2 mcm ni takkan menunjukkan uncle ni HEBAT sebaliknya hanya dipandang BODOH oleh org lain. Salam...

pondan seksi said...

apela si uncle ni, seronk share dose nmpk. i cayunk you lebih meyh. kaki murai.com ni.

Peminat Uncle said...

Girl Girl.. sy hormati pandangan anda.. tp eloklah sebelum anda memberi pandangan,anda study dulu ilmu agama terutamanya bab ilmu tasauf.. i'allah anda akan mengerti..

Anonymous said...

orang banyak tido je yang banyak mimpi

Anonymous said...

lu banyak tido la bro...lu belum jaga lagi nih!....bangun!!! bangun!!!

Anonymous said...

1st time ak masuk blog ni..betul mcm org kata,entah apa2..wat ak tergelak ja..keja kau tafsir mimpi ja ka??dapat pa ek??mengarut ja suma ni..berhenti la uncle seeker..kau ckp belajar psal ilmu agama,kau sure ka kau tu dh ckup agamanya..ak sedih tngok ada org melayu/islam mcm ni..blog ni bleh mnyesatkn org yg x da pegangan kuat..silap2 org tu percaya seratus peratus suma kau tulis..gpun benda2 cm ni,x wat pun x rugi..tinggalkn lah benda2 mmbuang masa mcm ni/lagha..ramalan2 ni dtuntut ka dlm islam??kalu kita percaya pda ramalan,hukumnnya berdosa..dan kpd peramal plak,mustahil x timbul perasaan ujub/riak/atau pa2 ja bila wat ramalan2 cm ni.sekalipun kebetulan,kau mesti akn rsa ujub,kononnya kau mimpi tepat,ada keistimewaan bagai la..ingat,kita cuma hamba dan smpai bila2 tetap HAMBA..jgn cuba melakukan sesuatu yg mungkin secara x sedar telah mencabar Allah Yang Maha Besar.maafkn ak kalu tersilap kata.salam.

Anonymous said...

hek eleh..kecoh ar kau orang...


sebenarnya korang pun tahu wat wat takmo tahu yg si azalina nih mok segala LESBO kannn?

Kaki cat rumah.

Ok ok aku berusaha utk tak percaya.


errr.....sumpah laknat ok tak?
alah....korang dok ratib nuar gay, dok cabar soh sumpah lakenattt....apehal lak tang azalina teruih wat2 tak tau?

at least ankel seekers merapu nih dia tak pilih bulu bebbbb....

aisehh...panggil tv3 buat live coverage kat masjid wilayah beb,prime time buletin utama ....azalina sumpah laknat bahawasanya dia straightt gitu....gerenti rating mencanak canak naik..ye lah tibitiga kan dah tak lakuuuu

keh keh keh