Kenali mereka

Friday, October 14, 2011

Ramalan Mimpiku – Part 22

Ramalan Mimpiku – Part 22
...Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam

Salam semua,
Semalam anak aku datang menziarahi aku sekitar jam 1 pagi. Beliau mahu aku menjelaskan secara terperinci tentang tragedi yang bakal berlaku dinegara ini seperti dalam ramalan mimpiku bertarikh 12 Oktober 2011 (klik). Sebenarnya beliau jugalah yang meminta aku supaya memberikan gambaran yang tepat dalam blog ini siapakah selebriti yang dimaksudkan dalam ramalan mimpiku bertarikh 25 September 2011 (klik)

Oklah, disini saya berkongsi mimpi dengan pembaca semua yang saya alami tentang tragedi tersebut tetapi saya akan hanya menceritakan 'kiasan awal' sahaja.

Sebelum itu perlu diingatkan sekali lagi bahawa sekiranya ramalan mimpi ini menjadi kenyataan, ianya hanyalah satu kebetulan.

Masih ingat lagi antara tragedi yang pernah berlaku dinegara kita satu ketika dahulu?

Noritta Samsuddin - 2003 (klik)

Altantuyaa Shaariibuu - 2006 (klik)

Mona Affendi - 1993 (klik)

Tragedi 13 Mei - 1969? (klik) (klik)


Tragedi Highland Tower - 1993 (klik)


Tragedi Ramadan - 2010 (klik)


Tragedy Sungai Buluh - 1991 (klik)


Tragedi Terminal Feri Runtuh - 1988


Tragedi Helikopter Terhempas Di Damansara - 1997


Nahas Pesawat MAS di Tawau (1995)


Bencana Ribut Greg - 1996 (klik)


Banjir Lumpur Di Pos Dipang (1996)


Tragedi Tawau - 1995

Dalam mimpi saya tersebut menggambarkan terdapat 2 tragedi besar (bencana alam & kes...) dan 1 tragedi kecil (kemalangan) seperti tragedi-tragedi diatas.

Tragedi kecil (kemalangan)akan berlaku dalam masa terdekat ini (selewatnya sebelum 15 November 2011) yang akan melibatkan banyak nyawa yang terkorban .

Bersambung...

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1) & (Part 2)

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Part 1 - Najib, Muhyiddin & Zahid Hamidi
Part 2 - Anwar, Ali Rustam & Nik Aziz
Part 3 - Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 4 - Mahathir & Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 5 - Najib, Rais, Nor Yakcop, Nazri & Noh Omar
Part 6 - Tulang Rusuk
Part 7A - Siti Nurhaliza
Part 8 - Rosmah Mansur
Part 9 - Muhyiddin
Part 10 - Najib & Muhyiddin
Part 11 - Azeez Rahim
Part 12 - Hishammuddin, Anuar Zain, Aznil, Azwan & Jaffar Onn
Part 13 - Najib & Rosmah
Part 14 - Najwa
Part 15 - Kematian Selebriti
Part 16 - Datuk Mohd. Jais Ahmad Jais
Part 17 - Rosmah Mansor & Raden
Part 18 - Lisa, Yusry, Anuar Zain, Zizan, Johan & Nabil
Part 19 - Juliana Evans,Marsha,Rabecca,Fasha Sandha
Part 20 - Sidek Hassan, Abu Kassim, Ismail Haji Omar,
Part 21 - Daim, Ananda, Robert Kuok, Syed Mokhtar...
Part 23 - Azalina
Masuk Hospital - Kematian Mantan Perdana Menteri Malaysia
Part 24 - Sultan Brunei & Kematian Sultan
Part 25 - Bakal pemimpin BN yang baru
Part 26 - Mama Juwie, Fatin Hanipah & Lee Kuan Yew
Part 27 - Menteri kanan di Thailand akan mati ditembak
Part 28 - Wardina, Rozita & kematian selebriti
Part 29 - Norman & Memey
Part 30 - Perebutan kuasa sebelum 21-12-2012
Part 31 - Kematian Selebriti semakin hampir
27-7-2011 – 4 orang pemimpin pembangkang

9 comments:

Zackey said...

Semakin menarik untuk dibaca...semakin menyeramkan....dan juga sebagai hiburan dan juga teladan ...teruskan ramalan uncle..

Anonymous said...

bullshit

Amy Amira said...

maaf ye kalau ramalan yg mengatajan huru hara 2012 yg sy share note sy di blog dan fb adakah benar hadis palsu atau kebetulan,sb masa 3 ogos 2012 15 ramadhan thn depan? harap uncle seekers dpt post pasal bende ni,sb sy maseh keliru dgn `benda' tersebut

Amy Amira said...
This comment has been removed by the author.
Amy Amira said...

maaf mengatakan,salah eja pulak

akuanakpahang said...

Salam, mimpi tetap mimpi, mimpi kata org mainan tidur dan ramalan itu satu perkara yang berlainan.
" akuanakpahang"

BABA MELAKA said...

Gua suka uncle punya style.
To confirm it please predict the fate of Anuar Ibrahim after this.
If it is true,I will respect uncle
the rest of my life.
Or else i will forget you forever.

fulisiakantora said...

Assalamualaikum, dah mcm hindu burung tepi jalan aku nengok kau ni. Buat ramalan2 masa depan manusia ni jelas terkeluar dari roh Islam. Dari kau menilik nasib org baik kau tanya mimpi kau tu apa nasib kau dimasa depan?? Bila kau nak insaf, bertaubat & kembalikan jiwa kau kpd Allah. Lebih baik kita mencari TUHAN, bukannya HANTU!!!

peminat ramalan mimpi said...

bukankah hari ini berlaku kemalangan di KK melibatkan kereta api dan lori tangki berlanggar?..ramai yg maut..ramalan uncle, ada benarnya..

-peminat ramalan mimpi-