Kenali mereka

Wednesday, October 5, 2011

Ramalan Mimpiku – Part 19

Ramalan Mimpiku – Part 19
...Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam

Salam semua,
Hampir seminggu aku tidak menulis tentang bertajuk ramalan mumpiku kerana 'kiasan mimpi' yang aku perlukan tidak jelas terhadap beberapa orang artis dan orang kenamaan. Baru pagi tadi dapat jawapan kesemuanya.

Masa Depan Artis (Part 2)

1. Juliana evans
Peluang lakonan datang mencurah-curah sehingga pertengahan 2013. Akan bertemu jodoh selewatnya 2013/2014. Bakal suaminya bukan orang kebanyakan tapi...


2. Marsha Milan Londoh
Marsha akan menganut agama Islam dan mengikat 'pra-perkahwinan' selewatnya 2013. Kerjaya sebagai penyanyi & pelakon akan pudar...


3. Rabecca Nur Islam
Rumahtangga sudah mula goyah akibat kesilapan diri sendiri. Silap perbaiki sekiranya mahu ikatan perkahwinan kekal hingga keakhir hayat.


4. Fouziah Gous
Kerjaya sebagai pelakon bertambah baik sehingga pertengahan 2013. Nasihat saya jangan 'nakal-nakal'


5. Fasha Sandha
Kerjaya sebagai pelakon semakin menurun namun beliau akan buat satu kejutan!


bersambung (part 3) dengan IZINnya

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1) & (Part 2)

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Part 1 - Najib, Muhyiddin & Zahid Hamidi
Part 2 - Anwar, Ali Rustam & Nik Aziz
Part 3 - Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 4 - Mahathir & Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 5 - Najib, Rais, Nor Yakcop, Nazri & Noh Omar
Part 6 - Tulang Rusuk
Part 7A - Siti Nurhaliza
Part 8 - Rosmah Mansur
Part 9 - Muhyiddin
Part 10 - Najib & Muhyiddin
Part 11 - Azeez Rahim
Part 12 - Hishammuddin, Anuar Zain, Aznil, Azwan & Jaffar Onn
Part 13 - Najib & Rosmah
Part 14 - Najwa
Part 15 - Kematian Selebriti
Part 16 - Datuk Mohd. Jais Ahmad Jais
Part 17 - Rosmah Mansor & Raden
Part 18 - Lisa, Yusry, Anuar Zain, Zizan, Johan & Nabil
Part 20 - Sidek Hassan, Abu Kassim, Ismail Haji Omar,
Part 21 - Daim, Ananda, Robert Kuok, Syed Mokhtar...
Part 22 - Tragedi
Part 23 - Azalina
Masuk Hospital - Kematian Mantan Perdana Menteri Malaysia
Part 24 - Sultan Brunei & Kematian Sultan
Part 25 - Bakal pemimpin BN yang baru
Part 26 - Mama Juwie, Fatin Hanipah & Lee Kuan Yew
Part 27 - Menteri kanan di Thailand akan mati ditembak
Part 28 - Wardina, Rozita & kematian selebriti
Part 29 - Norman & Memey
Part 30 - Perebutan kuasa sebelum 21-12-2012
Part 31 - Kematian Selebriti semakin hampir
27-7-2011 – 4 orang pemimpin pembangkang

7 comments:

Anonymous said...

Salam semua,
Hampir seminggu aku tidak menulis tentang bertajuk ramalan mumpiku kerana 'kiasan mimpi' yang aku perlukan tidak jelas terhadap beberapa orang artis dan orang kenamaan. Baru pagi tadi dapat jawapan kesemuanya.

SALAM BRO, MUMPI TU MCM MENAMPI TUMPI EK?

YOU KNOW ME BRADER....

HannaHaibara said...

assalamualaikum uncle...
nk tny tp yg ni xde kaitan ngn entry kat ats 2..leh? :)
sbnarnya hanna ade mmpi ms hanna jln ngn mak, tbe2 kaki hanna tertusuk kaca2 cermin... tercacak dan berdarah... pastu mak tny, nk g hospital x.. hanna xnk.. hanna kata nnt lg skt.. tkt nk cabut kaca2 2 sapu ubt lg..skt.. then, hanna terbangun.. apa maknanya ya...

Amy Amira said...

oh,pasal fasha sandha tu mmg betul pon dia nak buka cawangan salon dia dkt johor dan perlis,hi3 maaf ye kalau komen sy ni merapu :)

krams said...

Fasha Sandha masih popular sekarang..InsyaAllah terus popular..Kalau kerjayanya menurun mungkin dia dah kahwin, ataupun menumpukan bisnes salonnya..

maisarah said...

mysarah.
uncle. saya hanya mahu bertanya dah ingin tahu saja sekiranya uncle dapat ramalan tentang masa depan saya, hanya ingin tahu.. bukan percaya.. kerana tiada yang lain disembah, hanya ALLAH SWT. cuma, saya tengok uncle buat ramalan ramai orang, mesti uncle boleh ramal pasal orang yang tak dikenali. harap ucle dapat memenuhinya. terima kasih. apa2.. email ke saya princezs_maisarah@yahoo.com

rimas said...

Adakah kejutan Fasha Asandha yang Uncle maksudkan itu seperti yang disiarkan di blog berikut? :

http://mimpi-senja.blogspot.com/2011/11/fasha-sandha-ikut-langkah-zarina-kalau.html

luqman_sy said...

assalamualaikum... uncle tlong mimpikn psl saya..! :D