Kenali mereka

Sunday, September 11, 2011

Ramalan Mimpiku – Part 12

Ramalan Mimpiku - Part 12
Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam

Homoseksual?
Kamu mendatangi lelaki-lelaki dengan hawa nafsu, bukan perempuan; tidak, kamulah kaum yang membazir (berlebihan)." Surah Al-‘Araf (Benteng) ayat 81)

Gambar Hiasan

Salam Raya kalau masih belum terlewat. Hari ini aku bangun pukul 1.08 petang. Mimpi pagi ini agak unik sedikit iaitu tentang golongan homoseksual di Malaysia!

GELANG DIA ORANG SAMALAH..
Suratan Atau Kebetulan?


Kenapa mereka suka membela ikan emas..?

Aznil

Azwan Ali

Jaafar Onn

Kalau Anwar Ibrahim berani melawan menafikan beliau seorang "Homoseksual" kenapa tidak Hishamuddin membuat perkara yang serupa untuk membersihkan namanya?.

Sebenarnya terdapat 12 lagi individu yang popular yang suka dengan amalan songsang ini muncul dalam mimpiku tetapi biarlah ia menjadi rahsia.

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1) & (Part 2)

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Part 1 - Najib, Muhyiddin & Zahid Hamidi
Part 2 - Anwar, Ali Rustam & Nik Aziz
Part 3 - Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 4 - Mahathir & Allahyarham Dato' Harun Idris
Part 5 - Najib, Rais, Nor Yakcop, Nazri & Noh Omar
Part 6 - Tulang Rusuk
Part 7A - Siti Nurhaliza
Part 8 - Rosmah Mansur
Part 9 - Muhyiddin
Part 10 - Najib & Muhyiddin
Part 11 - Azeez Rahim
Part 13 - Najib & Rosmah
Part 14 - Najwa
Part 15 - Kematian Selebriti
Part 16 - Datuk Mohd. Jais Ahmad Jais
Part 17 - Rosmah Mansor & Raden
Part 18 - Lisa, Yusry, Anuar Zain, Zizan, Johan & Nabil
Part 19 - Juliana Evans,Marsha,Rabecca,Fasha Sandha
Part 20 - Sidek Hassan, Abu Kassim, Ismail Haji Omar,
Part 21 - Daim, Ananda, Robert Kuok, Syed Mokhtar...
Part 22 - Tragedi
Part 23 - Azalina
Masuk Hospital - Kematian Mantan Perdana Menteri Malaysia
Part 24 - Sultan Brunei & Kematian Sultan
Part 25 - Bakal pemimpin BN yang baru
Part 26 - Mama Juwie, Fatin Hanipah & Lee Kuan Yew
Part 27 - Menteri kanan di Thailand akan mati ditembak
Part 28 - Wardina, Rozita & kematian selebriti
Part 29 - Norman & Memey
Part 30 - Perebutan kuasa sebelum 21-12-2012
Part 31 - Kematian Selebriti semakin hampir
27-7-2011 – 4 orang pemimpin pembangkang

6 comments:

John Danok said...

wow, this is new!hishamuddin TH!uncle hebat kalau dpt membuktikan mimpi tersebut dgn bukti dan fakta.

Thanks

Afif Farhi said...

Salam Uncle, saya selalu ikut blog uncle... Pasal post uncle yang baru nie... Jangan sampai tabur fitnah sudah... Takut nanti di akhirat Allah balas... Lagipun, mimpi itukan hanyalah petanda untuk diri sendiri... Bukan ada kesahihan lagi... Sepatutnya tidak dikongsi secara terbuka... Sekadar berpendapat...

lipanbesi said...

hye uncle..nama pun ramalan tak semesti betul kan, tp seriously Hisham?Will dig the info later..

p/s: Member uncle MKI tu knp lama tak update?Merajuk ke dia..

SukaJalaIkan said...

Uncle. Anak ikan la. Bukan ikan emas! Tapi bukan Uncle pun ada anak ikan ke? Saya berani sumpah nampak tapi tak sure Uncle punya atau orang lain punya.Tapi bukan Uncle pun ada anak ikan ke? Saya berani sumpah nampak tapi tak sure Uncle punya atau orang lain punya.

Jay said...

Hello SUKAJALALKAN, Sumpahlah selagi mampu tanggung sumpah tu....hehehe...peace. Tapi dia memang ada bela.. Sy pernah nampak dan uncle sendiri mengakuinye. Dia bela ikan Kelisa

Girl Girl said...

Sorry ye uncle. Sy rase ape yg uncle ckp ni sbnrnye bknnye mimpi. uncle sj menggunakan alasan MIMPI sebab nk mnyebarkan cerita yang uncle tahu kan? Betul kan? Jangan putar belitkan cerita la.. Tak baik tau uncle. Nanti kalu diorang tak ampunkan uncle, uncle kena cari diorg & mintak ampun kat Pdg Masyhar nanti. Ingat tu....