Kenali mereka

Friday, September 23, 2011

Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?

Video Menarik 3 - Kenapa Lelaki Melayu Suka Melanggan Pelacur Russia?





video
Mana pegawai kerajaan ni dapat duit langgan pelacur Russia ni?. Paling kurang pun 10% daripada gaji harus bayar pada pelacur tersebut atau ada 'tokey belaan' yang bayarkan? Dahlah kondom tak pakai, kalau dapat penyakit, isteri juga yang menderita? Gila aper? Agak-agaklah bro...

Curang
Curang 2
Curang 3
Curang 4
Curang 5
Curang 6
Curang 7
Curang 8
Babi Berwajah Manusia?
Bilakah Kali Terakhir Anda Kena pukul Dengan Ibu? Sakit Tak? Nak Buat Lagi Tak?
Berhati-hatilah Kaum Lelaki Kalau Ada Niat Nak Cureng...
Apakah Akan Kita Lakukan Sekiranya Ianya Berlaku Pada Diri Kita?
Video Menarik 1 - Kenapa 4 Das Tembakan Baru Singa Mati?
Video Menarik 2 - Tiga Pelacur Thailand Belasah Satu Lelaki Mat Salleh Sampai Menangis?
Video Menarik 4 - Pelacur Arab?
Video Menarik 5 - Antara Cemburu Lelaki Dengan Cemburu Pengkid. Mana Lebih Membawa Kepada Maut?
Video Menarik 6 - Penyanyi lelaki Buka Seluar Semasa Persembahan!
Video Menarik 7 - Lain Kali Pakailah Spender!
Video Menarik 8
Video Menarik 9
Video Menarik 10
Video Menarik 11
Video Menarik 12
Video Menarik 13 - Zakar Palsu
Video Menarik 14 - Empat Bapak Ayam Pukul Dua Pelacur?

3 comments:

sophiaevilchild said...

Saya tertarik dengan hanya cerita paranormal sahaja. Namun,menjadi musykil mengapa video porno disertakan sekali. Apakah ianya sebagai hiburan semata atau pun sebagai ikhtibar ? Namun, saya hormati blog anda.

Selama ini, tak terfikir nak menontonnya. Namun, jiwa berlonjak nak ikuti bersama sebagai pengalaman sahaja.

Ada yang melucukan serta tak kurang, ada yang membengangkan. Cuma saya amat prihatin, akan video yang dipamparkan disini.

Tidakkah ianya hanya mengaibkan kaum seagama sendiri serta mengundang salah faham di kalangan masyarakat berlainan agama.

Saya harap komentar saya tidak ditapis oleh anda. Juga berharap anda menjawab kemusykilan saya itu, mas.

Ini kerana saya juga baru mempunyai blog sendiri, juga amat kagum dengan sikap anda yang saya kira very direct & straightforward.

Hmm... tat was blooody very inspirations 4 me. Besh wishes to ya !!!!

Sophia Samad @ Sophiaevilchild
Singapore

Anonymous said...

agak-agak lar bro....video macam n pon ko nak uploadkan.....
baik ko upload kat red tube jerr bro...
baik ko buat website porn terus.....lool

Anonymous said...

kalau ini video pun korang berahi susahla! setakat video cam tu rileks la, bukan nampak pun kecuali korang fokus sngat nak tengok (tak termasuk boobs dia).. jgn jakun sangat btw nice blog!