Kenali mereka

Sunday, December 25, 2011

Rumusan Ramalan Mimpiku terhadap Yusry dan Lisa Suryani

Rumusan Ramalan Mimpiku terhadap Yusry dan Lisa Suryani

Lisa, Yusry nikah 23 Februari 2012

YUSRY mengumumkan rancangan pernikahannya dengan Lisa Surihani pada sidang akhbar di Hotel Marriott Putrajaya semalam. Turut serta Siti Amira (kiri), Zarina (kanan) dan Abdul Halim. (Kosmo)


Tunggu...........

11 comments:

Syahrin Rahimi said...

klau ramalan uncle betul..sya mo post di blog saya.. ble bah kan uncle..hehe.. =)

Anonymous said...

salam....hbis sskunk ni kira mimpi uncle xbtul ke,,,or yusri yg sja2 umum.....????

Anonymous said...

AFDLIN SHAUKI BELUM MATI!!!
uncle,tinggal 5 hari lg untuk afdlin shauki dah nak mati(rujuk ramalan mimpi uncle)hingga 31 dis 2011,
huhu,5 hr lg afdlin utk hidup,jika afdlin jaga kesihatan slps dia tahu ramalan uncle,mungkin umur dia panjang sikit dr ramalan,tp. apakah ajal tetap mengejar dia spt dlm filem FINAL DESTINATION?????

Anonymous said...

Aunty Angry Bird said >>
ALHAMDULILLAH...Semoga Lisa & Yusry berbahagia dgn rahmat ALLAH SWT..

Saya harap pembaca blog baca red words yg uncle tulis tu..Kan semua tu kuasa Allah..tk betul pun tk pe..tu kan kuasa Allah..Uncle dh pesan hanya Nabi Yusof je yg pndai tafsir mimpi..

Uncle..cepat la masukkan entry baru..tk sabo nk tau nih...

Anonymous said...

Aunty Angry Bird said >>
ALHAMDULILLAH...Semoga Lisa & Yusry berbahagia dgn rahmat ALLAH SWT..

Saya harap pembaca blog baca red words yg uncle tulis tu..Kan semua tu kuasa Allah..tk betul pun tk pe..tu kan kuasa Allah..Uncle dh pesan hanya Nabi Yusof je yg pndai tafsir mimpi..

Uncle..cepat la masukkan entry baru..tk sabo nk tau nih...

Roses said...

Ramalan Uncle tak benar belaka..

Anonymous said...

Che Roses...
Kalau nk turut serta, kena laa byk melihat keliling, bukan hanya melihat apa yang kita nak nampak je. Dah uncle kata jgn percaya ramalan mimpi dia. Lagipun uncle mesti letak disclaimer kat setiap ramalan dia. Jd, jadilah org yg bijak bila nk terima ape2 berita; kaji dan cari hikmahnya bukannya cuit sikit2 pastu nk komen seolah-olah kite ni masterchef.

Anonymous said...

masterchef...jengjengjeng..:) - fatia

Aidil said...

kena tunggu ni. hehe
Makanan Penjagaan Kesihatan Wanita

Ceciter said...

Dia dah kawen la uncle...melepas saya..

http://beautifulnara.com/gambar-majlis-pernikahan-yusry-dan-lisa-surihani/


Fanpage Facebook "Ceciter-Apa Pon Boleh!": http://www.facebook.com/ceciterceciter

Anonymous said...

dh kawin pn yusri n lisa..uncle komen sikit ramalan tu..huhu