Kenali mereka

Wednesday, November 23, 2011

Bencana Alam 33

Bencana Alam 33

Kenapa nombor '3' dikaitkan dengan 'Bencana Alam 33'

1. Beberapa hari lagi Maal Hijrah 1433. Kenapa tragedi ini bukanya tahun 1432 atau sblm dan sesudahnya?

2. Hari ini Rabu 23hb Novemebr 2011. Petanda-petanda awal kemungkinan bermula?

3. Tragedi besar yang pertama sebelum 3/12

4. Tragedi Sederhana yang pertama sebelum 30/11

5. Tidak lebih 3 tragedi besar

6. Tidak lebih 3 tragedi sederhana

7. Adakah kemungkinan berlaku sekitar 3 petang dan 3 pagi

8. Jumlah kematian melebihi 30 orang atau keseluruhannya sekitar 300 orang?

9. Kenapa tragedi ini berlaku pada 3 negeri sahaja?

10. Kenapa mimpi tragedi adalah mimpi ke 3 menjadi kenyataan selepas kematian seorang ibu pembesar negara dan seleberiti?

11. Kenapa 3 jenis tragedi? (Tragedi kemalangan kecil, tragedi besar dan Tragedi kes...)

12. Petanda awal bermula dari punca kematian 'tragedi kemalangan' melibatkan 3 perkara (Bas, lori dan pasir)?

13. Siapakah yang dimaksudkan dengan 3 perkataan dalam tragedi ini 'The Good, the Bad and the Ugly'

Apa kaitan dengan nombor 3?

Tragedi Sederhana – Terengganu, Pahang dan Johor

Kalau ramalan mimpi ini benar-benar terjadi sekalipun, anggaplah ianya secara kebetulan. Yang pandai mentafsirkan mimpi hanyalah Nabi Yusuf.

Bagaimana mentakwilkan mimpi (Part 1)

Saya tidak pernah memaksa anda untuk membaca blog ini. So, please be nice bila masuk rumah saya.

நன்றி

22 comments:

Zackey said...

mungkin bencana alam diterjemahkan didalam pilihan raya akan datang...mungkin kejutan-kejutan kekalahan satu parti terbesar di Malaysia tumbang. Saya rasalah. kita tunggu je.

Anonymous said...

banjir

Anonymous said...

tarikh tragedi tu macam terbalik je bro. hari tu lu cakap lain. wa tengok balik post lu yang lepas lain...

UncleSeekers said...

Salam Zackey - :/

UncleSeekers said...

Salam Anonymous (11.19pm), Sudah diperbetulkan semula. Terima kasih.

ila said...

parent balik pagi 2dec dr mekah..takutnya if anything happen :'(

UncleSeekers said...

Salam Ila, inikan sekadar mimpi. Anggaplah ia sebagai angin lalu.

Hercules said...

Aduuh uncle, perbanyakkanlah perkara2 positif.. Dah 3 minggu ikuti blog uncle nie 99% kpd kemalangan. Jgn uncle, asyik mimpi buruk nanti heart attack jadinya..

Anonymous said...

cantik interface blog baru uncle. keep it up!!

MARIA LIZA said...

Uncle cuba Uncle mimpi perkara2 yang baik pulak...Teringin nak jumpa Uncle sebab Uncle kwn dengan sepupu saya Chekri tu...Mula2 tu cam tak caye tetiba ada gambar Chekri kat blog Uncle ni...Anyway, cantik ler wajah baru blog ni..

eta said...

uncle S.
nak mimpi yang best2 pulak;)

infobanjir said...

mungkin Uncle boleh share link info banjir ni supaya orang ramai boleh ambil perhatian : http://publicinfobanjir.water.gov.my/main-page.cfm?switchs=1

Syahrin Rahimi said...

fuhh..new cool header,new surface..stay cool uncle..hehe

Uncleseekers said...

Salam Hercules, :(

Uncleseekers said...

Salam Anonymous (9.38am), ;)

Uncleseekers said...

Salam MARIA LIZA, Jemputlah datang Janda

Uncleseekers said...

Salam eta, belum ada mood untuk menulis. Besok kot

Uncleseekers said...

Salam infobanjir, mekasih banyak2

Uncleseekers said...

Salam Syahrin Rahimi, mekasih bro. Budak2 uncle yg buat

Rusnah Yuss said...

Salam Bro Syed..Esok petang saya sekeluarga akan balik ke Kelantan ( 26.11 - 26.12.11)..walaupun tidak mempercayai 100% namun kebimbangan tetap ada di hati. Semoga semuanya selamat..

Eza Rashid said...

uncle,3 negeri?citer lah,,pasal sy kat johor,ade nama johor tuh...ehhehe..

alattas tido said...

Cantik lah blog enta baru ni....ana pun dah lama sgt tak visit enta.. good job beb....