Kenali mereka

Friday, December 17, 2010

Tahniah Hadi!

Tahniah Hadi!


Sorry, Abang tak dapat sambut kepulangan Hadi semalam.

4 comments:

Anonymous said...

congrats bro!!! nanti kite lepaks same tau =) apa2 msg thru fb je

iAwani said...

laaa...blog Uncle dah jadi blog SPAM.

Tahniah untuk Hadi,kami tumpang bangga atas pencapaiannya.

Anonymous said...

1.8 milli0n hit??? 1 hit google adsense bay0r 0.01 USD. kayo pakcik.. huhuhuuh

Anonymous said...

woi mangkuk....

mamat ni kerja dengan organisasi antabangsa dah 10 tahun lah.
kalau tak tahu jangan cakap la.
duit gaji dia.
sukahati dia lah nak buat apa.
dia nak travel naik motor ka nak naik bas ka nak naik kapalterbang ka..kau sakit kat mana?

bukan duit mak bapak korang jugak.
duit gaji korang nak ngabiskan kat blog ni pon sukahati korang lah.
yg dengki sangat tu aphal?

nama ja melayu...
tapi perangai cam sampah.
anjing kurap