Kenali mereka

Friday, February 11, 2011

Permaisuri Siti Aishah - Part 9

Permaisuri Siti Aishah - Part 9

Mak Ecah 'sangap ......' kerana BAPAK dia!

Ma, nak main dengan Zelmylah (klik) malam ni. Itulah kata-kata mak ecah ketika dalam bilik hotel madrin malam tersebut. Tanya Zelmey sendiri kalau tak percaya atau tanya Datin Seri (siapa yang kenal mamalah). Kenapa mak ecah berpakaian dan berposing sebegini? Pikirlah sendiri beb? Kalau dia tak 'sangap ....' korang ingat dia nak buat ke macam ni?

Kekadang aku ketawa kecil apabila terbaca komen-komen yang mengkritik aku. Banyak yang negatif, biasalah tu...Mereka terlupa 'Hukum Imbang', sejuta yang membenci kita sejuta juga yang menyayangi diri kita.

Apa saja yang kutulis di blog ini, aku harus bertanggungjawab di atas kebenarannya. Aku tidak mahu baling batu sembunyi tangan. Apa saja yang orang bertanggapan atas diri aku, aku senyum sinis sebab yang kutuk aku tu mungkin lebih teruk perangai dari aku tapi mereka pandai cover line.

Aku lebih suka orang tau diri aku yang sebenar.

Kalau semua cerita tentang 'mak ecah' yang aku tulis ini bohong, aku tak sembunyikan diri bila kena saman. Cuba baca balik semua cerita yang tulis tulis pasal mak ecah ini dari part 1 sampai sekarang.

Kenapa aku bongkar! Sebab BAPAK mak ecah!

Fantasi Mak Ecah tentang Foursome

Aku tak tau apa posisi bagaimana yang mak ecah berfantasi foursome. Aku akan maklumkan pada korang kesemua 3 lelaki yang mak ecah berfantasi yang dia nak make love sekaligus. Bersabarlah....Sebab yang menjadi saksi hanyalah mama seorang selain mak ecah.

Sebagai manusia adakah salah seseorang wanita itu berfantasi sebegitu? Sukati mak bapak tiri mak ecahlah nak berfantasi make love dengan 3 lelaki serentak atau dengan sesiapa pun! Yang penting bukan dia buat pun! Lebih kurang 11 tahun dulu juga pernah gempar seorang artis perempuan popular berfantasi nak 'make love' dengan 5 lelaki sekaligus. Kena boikot kaw-kaw dengan semua sampai nak makan pun takder duit hingga terpaksa naik bas ke hulu ke hilir!

Aku pelik lah perangai bangsa kita. Berlagak suci! Mungkin korang punya berfantasi tentang seks mungkin lebih teruk dari manusia normal. Tolonglah jangan tunjuk alim, please...kita ni manusia biasa dan kita berhak berfantasi apa saja sebab takder dalam mana-mana undang dalam dunia ini menghalang kita berfantasi! (fantasi mirip dengan berkhayal, khayal disertai dengan syaitan)

Seks ibarat makanan. Waktu gersang akan muncul bila tiba masanya!

Mak Ecah dah lama menjanda dan gersang tahap maksima gara-gara BAPAK dia tahan nafsu dia. Kalau mak ecah dapat suami, saya potong jari kalau mak ecah jadi begini. Korang semua kena tolong dia sepatutnya.

Adakah anda semua tahu yang mak ecah ni sebenarnya sudah pun xxxx! Kalau dia pergi hospital xxxxx gerenti masuk dalam! Ada orang cakap kat aku kenapa mak ecah ni tak makan sayur dengan ikan kering saja untuk kurangkan nafsu seks dia? Aku jawab

"Aku mana tahu perancangan masa depan dia, dia memang nak bersuami dan ada zuriat sepanjang pengalaman aku dengan dia tapi BAPAK dia punya pasal lah! Aku pun tak tahu motif sebenar BAPAK di tak kasi mak ecah kahwin"

Dalang sebenar yang saman aku pun bukan sebenarnya mak ecah tapi BAPAK dia.

Masa Mak Ecah kahwin dengan tuanku masa tu umur dia tak sampai 20 tahun lagi. Korang pepaham ajerlah umur masa tu macam harimau, hari hari mau. Lepas tuanku mangkat umur dia tak sampai 30 tahun.

Korang semua yang pernah make love sebelum kawin atau semasa berkahwin (tapi ada juga kes yang tak pernah make love masa kahwin tapi sedikitlah), lepas putus hubungan dengan boyfriend atau bercerai, kalau tak dapat make love setahun apa yang korang rasa? Mesti 'sangap' punya kan?.

Tak payahlah nak kata kena ingat tuhan banyak-banyak (zikir). Ustaz, Ustazah atau Ulamak yang beri nasihat tu sendiri pun tak pernah rasa menjanda atau menduda atau seperti mak ecah rasa. Podah! Nasihat bolehlah, bila terkena batang hidung sendiri, asyik 'capmelan' memanjang!

Yang ustaz pulak mata terbeliak tengok dahi licin. Aku ada beberapa kawan bergelar ustaz dan yang kononnya ulamak di mata manusia tapi kaki 'burit' (asyik mutaah dengan pelbagai perempuan hinggakan orang gaji aku pun dia nak sondol! Kat luar orang punyalah respect gila babi pakai serban dan bercakap tentang agama macam syurga tu dia dah gerenti masuk). Ada sorang tu plak penyanyi utama kumpulan nasyid punyalah ramai peminat yang sangka dia ni alim giler tapi ketagih blue filem sebab aku yang beri dia pinjam sekitar tahun 2000 atau 2001 dan yang sorang lagi tu salah anggota kumpulan nasyid tu lagi best, bernafsu songsang walaupun dah berkahwin! Yang lagi satu tu plak, seorang hafiz, boleh kata setiap 3 bulan sekali bawa anak ikan yang jambu-jambu datang seround dua di Janda Baik ni).

Umur aku dah nak masuk 45 tahun, dan dah ada pun 2 orang cucu. mengikut pengalaman aku sendirilah (orang lain aku tak tahu), lagi skema orang tu lagi merapulah dia! (yang aku maksudkan adalah seseorang nampak baik, contohnya solat tak pernah tinggal, sentiasa ada air sembahyang pendek kata pijak semut tak mati tapi langsung tak boleh percaya. Besarnya penipu. Kaki fitnah! Kaki mengumpat! pemecah rumahtangga orang dan macam-macam perangai! Syaitan bertopeng manusia). Sebab tu aku lebih suka berkawan dengan orang yang zahiriah nampak jahat tetapi sebenarnya lebih di percayai seperti pepatah inggeris - Known Devil is better than the unknown angel)

Dah terlanjur citer pasal ini aku teringat sekitar tahun 2004, adalah seorang ustaz popular dan kononnya penghalau hantu dari Johor ni tumpang tidur bilik aku di Taman Tar, Ampang. Pendekkan cerita, bila aku balik kerumah dari jumpa kawan sekitar 4 pagi aku tengok bilik aku lain macam. Esoknya aku periksa balik cctv, ustaz ni sudah selongkar laci aku dan bagus dok tengok koleksi blue filem aku. Bila aku tanya, bersumpah nak rak pakai nama tuhan dan cakap "Ana ni ustaz tak kan nak buat macam tu" Dia tak tau yang dalam bilik aku ada cctv!

Rakyat biasa macam kita ni terutama perempuan kalau dah sangap, korang boleh 'bergedik' atau kaum jantan boleh menggatal! Mak Ecah juga manusia biasa dan 'sangap' tahap cipan! Bukan senang jadi bekas permaisuri agung!

Malaslah aku nak cakap banyak. Yang kutuk zahiriah aku ni, aku nak pesan jer, zahir korang ni sempurna sangat ke? Zahiriah aku ni adalah ciptaan tuhan nak buat macamanakan. Walaupun aku tak hensem tapi awek-awek aku taraf 5 bintang. Korang?

Aku pun dah lama menduda. Rasanya aku nak kawin tahun ini. Kalau boleh isteri aku sederhana dalam semua segi.

Sebelum terlupa, ada juga kritikan yang mengatakan aku ni gila glamour. Sekadar maklum saja, orang yang gila glamour sebenarnya tak pernah glamour pun tapi teringin nak glamour macam selebriti atau artis. Orang dah glamour tak perlu glamour lagi sebab dia memang dah glamour pun. Aku sendiripun, para wartawan yang nak interview perkara yang remeh temeh aku tolak cara baik.

Kalau ada undangan berlakon pun tengok jaln cerita dulu, kalau terpaksa berlakon pun hanyalah sebagai membantu kengkawan tanpa mengambil wang sesenpun malah duit sendiri yang keluar seperti filem arahan MJamil filem Momok Jangan Panggil Aku kerana filem tersebut tak dapat pinjaman bank semasa penggambaran dilakukan.



Aku tabik dengan M. Jamil. Walaupun buat filem tak dapat pinjaman ketika itu dan disusuli pemergian isteri kesayangannya tak sampai 2 minggu, beliau masih tabah menghadapi situasi dan boleh mengarah filem. Filem ini jangkaannnya ditayangkan pada 5-5-2011 (klik). Biar aku berterus terang, filem ini aku cuma boleh beri 2 bintang saja atau paling banyak 3 bintang kalau dibandingkan dengan filem kita yang mencecah lebih RM6 juta ringgit sebab banyak longgar sana-sini.



Walaubagaimanapun, kita sebangsa dan seagama, marilah kita membantu beliau untuk menonton filem ini. Mungkin ketika itu fikirannya serabut sebab tak berduit dan isterinya baru saja meninggal dunia. Kalau saya sendiri berada ditempatnya, saya akui yang saya tidak mampu buat apa yang MJamil buat. Bravo bro M.Jamil, lu adalah orang pertama dalam Malaysia yang buat filem semasa pelbagai masalah peribadi dan perniagaan melanda! Semuga sukses kali ini.

Kalau bangsa kita tak tolong bangsa sendiri, jangan harap bangsa lain nak tolong. Sendiri fahamlahkan. Aku tolong dia bukan dapat satu sen pun tapi kerana 'situasinya'.

Salam

Permaisuri Siti Aishah
Permaisuri Siti Aishah - Part 2
Permaisuri Aishah - Part 3
Permaisuri Aishah - Part 4
Permaisuri Aishah – Part 5
Permaisuri Siti Aisyah - Part 6
Permaisuri Aishah - Part 7 - The End / Tamat
"Cinta Syyhh"
Buku "Cinta Syyhh"
Buku "Cinta Syyhh" Saman 2
Buku "Cinta Syyhh" Saman 3
Buku "Cinta Syyhh" Saman 4
Aisyah Saman Uncleseekers?
Peguam Uncleseekers
Dimana Aishah?
Analisis 1 - Mungkinkah Anda?
‘Cinta Terhalang’ bekas permaisuri Aishah: Kenapa bapa “kunci pintu”-Pak Habib
Cover buku "Cinta Syyhh"
Mas Kancil
Mas Kancil (2)
Aishah Oh Aishah
Kes Siti Aishah saman Uncle Seekers
Jatuhnya Seorang Permaisuri (Update Kedua) - Siapa Sebenarnya Siti Aishah?
Divinasi Kartu Lenormand - Penghidupan Aishah Kini
Salah Siapa? 1
Salah Siapa? (2)
Buku "The Queen & I" dan "Cinta Syyhh" sudah siap
PERHATIAN - Blog Mas Kancil tak dapat dibaca di Malaysia
Permaisuri Siti Aishah - Part 8
Permaisuri Siti Aishah - Part 9
Mesyuarat Ke-223 Majlis Raja-Raja
Permaisuri Siti Aishah - Part 10
Notis Niat Pihak Untuk Bertindak Secara Sendiri Menggantikan Peguamcara

15 comments:

AiTotYati said...

erk?

Syamsul said...

Sangap?!
Hehehe...
Semua org akan rasa sangap....

^MaX2™ said...

Betul...
Bukan nk menyokong mana2 pihak but ini mmg kenyataan...
Seperti aku,'terdesak' atau gersang dlm seks tidak mustahil ada dlm diri aku. Waima semua manusia dlm dunia ni ada kegersangan. Tapi x la menunjuk pasal malu...
Terimalah semua kenyataan ni. Aku sokong ckap Uncle...

cakarla said...

“lagi skema orang tu lagi merapulah dia! (yang aku maksudkan adalah seseorang nampak baik, contohnya solat tak pernah tinggal, sentiasa ada air sembahyang pendek kata pijak semut tak mati tapi langsung tak boleh percaya. Besarnya penipu. Kaki fitnah! Kaki mengumpat! pemecah rumahtangga orang dan macam-macam perangai! Syaitan bertopeng manusia). Sebab tu aku lebih suka berkawan dengan orang yang zahiriah nampak jahat tetapi sebenarnya lebih di percayai seperti pepatah inggeris - Known Devil is better than the unknown angel)”

VERY TRUE, VERY TRUE. Well said Uncle.

hailtheking said...

wa suka la sama lu ni,hahaha

Yana said...

Saya pun mmg sokong n setuju ngan angkel.. sbb sy dh pernah terkena ngan org camni.. depan kita punyalah baik.. bila bercakap asyik sebut Tuhan memanjang.. rupanya kat belakang suka bermuka muka.. suka mengumpat n tabur fitnah sana sini.. Ada gelaran Hajah tapi rupanya Hajah tak mabrur... Kalau ikutkan hati nak jer bagi penampor.. tapi SABARRRR...lambat laun akan dapat pembalasan gak.. saya pun tak pernah halalkan setiap apa yg dia dah fitnahkan saya..

Spinach said...

Salam Uncle,

saya slalu ikut blog uncle nih..namun post kali ni saya sokong..

mmg btol ckp uncle, saya ni da naik fed up da dgn manusia2 yg perasan bagus.

1. yg konon alim tp nk tengking2 org pasal agama.

2.yg kawin awal tp nk kutuk remaja yg belum kawin komplen klua mlm bagai.

3. yg pakai tudung labuh serban bagai tp menganiaya orang.

4. yg berlagak bagus juz bcos diorg bersekolah agama lebih tinggi dr kte (xnk kwnla konon..)

nobodys perfect yes, tp xyahla nk expect org peragai cam kte. kte tgk org bukan skadar background, dr journey die ke alam dewasa kne ambil tahu jugak. just because die terpelihara dr suma tu patut die bersyukur bukan amek kesempatan nk beri ceramah kalo die sendiri xpnah alami ape yg kte rasa.

yg mana da wat silap, cepat2 la perbetulkan..asal kte da sedar,da mengaku sendiri salah, insyAllah kte tau camne nk perbaiki diri sendiri dan minta tlg org yg kte percaya dapat tlg kte sbb kte xley nk espek org dtg je, hidayah xdtg tanpa usaha.

all in all...saya harap ape yg berlaku dlm kemelut hidup uncle,uncle setel cara baik dan berhikmah..insyAllah

e-saving solution said...

kehkeh..adoi aaiii.. mcm2 adaaa...

http://tinyurl.com/penemuan-luarbiasa

Fara said...

bila berkawan dgn setan..lama2 kita pon akan jadi setan..that true uncle..???
seperti pepatah inggeris - Known Devil is better than the unknown angel)”

joshua said...

aku percaya memang ada orang yang nampak alim, kuat sembahyang,zikir ada buat kerja-kerja tak bermoral mcm tengok filem lucah, suka tengok pantat pompuan, tetk pompuan..

tp pada aku aku tak pandang serong pada diorang..sebab diorang manusia..memang akan buat salah..dan sebb tu juga nabi ada berkata..ada manusai di sebelah pagi dia beriman manakala disebelh petang dia kufur, ada manusia di sebelah pagi dia kufur dan sebelah petang pula dia beriman..nak menunjukkan juga manusai ni tak lari dari buat kesalahan..sebab kita bukan maksum...sebab tu Allah akan timbang amalan baik dan buruk kita kelak di atas timbang tara..kalau kita banyak buat kebaikan pastinya kita di bals baik..

persoalannya di sini..adakah kita terus tidak solah atau buat baik semata-mata kerana kita ada buat jahat atau benda yang tak bermoral..so kalau kita tak solat, puasa zakat..dan pada masa yang sama kita tak bermoral,jahat buat dosa..agak-agak timabng tara kita mcm mana...pastinya negative..

sifirnya mudah..cuba guna konsep matematik...negative(dosa) plus negatif(dosa)equal negtive, positive (pahala) plus negative (dosa) equal yang mana lebih banyaklah..itu kalau konsep mudahlah dalam beramal..tapi perkiraan Allah mempengaruhi banyak faktor lain...Akidah, ibadat muamalat..mcm mengumpat..pastinya pahal orang yang diumpat itu akan bertamabah dan orang yang mengumpat itu akan berkurang...tp kalau akidah terus kosong..

so..kesimpulannya jagn mudah membuat andaian orang yang pakai kopiah tak boleh pakai..bercakap je pandai..iabadah je kuat..tp tgk blue,,kuat seks..

sekian..p

fuaad_alattas said...

ooooo
itu pasal dewang dah beli franchise islam .
jadi dewang ingat dewang dah pegang authority...
macam kenal jek ustaz tgk blue tu?
hahaha

Saifuddin said...

emmmm.....
aku lambat dpt info ttg kes anker ni...
baru pkul 4pg td...
sbb aku jarang tgk paper n tv...
hehehe
ini ckup bgus dah follow up smpai nini

emmmm
ttg org alim, aku sokong jgk le
sbb aku pernah hampir "kena" dgn lelaki alim...
huhuhu

bg aku, makin alim seseorang itu mkin tggi+gile nafsu dia...

bukan smua org alim yg gitu
tp yg aku dh jmpe,rmai jgk la....

sempoii said...

Mula-mula aku pelik kenapa Uncle Seekers ni buat pendedahan yang gila maut mengancam maruah diri dan pihak permaisuri siti aishah sendiri. Sebelum baca post2 yang berkaitan dengan "Mak Echah" ni ada spekulasi yg aku telah buat ::

1) Uncle betul2 sayangkan Mack Echah sehingga sanggup tulis love story drpd merawat sehingga ada sekumit perasaan sayang.

2) Tapi bapak siti aishah tak kasi uncle kontak dia lagi. jadi uncle rasa unfair for people in love dikongkong drpd berjumpa.kenapa uncle in love? refer to point 1.

3)tambahan pulak bapak siti aishah telah gertak uncle dengan pistol. jadi, uncle bertambah marah + bercamput takut = mengambil langkah berhati2 menjaga keselamatan diri dan keluarga uncle dengan bertindak menyebarkan kisah "cintanya"

4) sebab point 3, uncle buat blog maka semua org dlm malaysia(mungkin juga luar malaysia) dah tau cerita uncle berubat dan masalah mental permaisuri supaya bapak siti aishah tak buat perkata yg "lebih2" dengan pistolnya yg uncle takut tu.

setakat point ni, saya rasa uncle memang marah kerana cinta "suci" uncle tidak diterima bapa si aishah. dan uncle kesian tengok aishah yang dah lame tak rasa nikmat kecil syurga sebab dikongkong. dgn menyebarkan CERITA SENSASI uncle dpt buat bapak dia sedar ananknya perlukan lelaki dan JANGAN ACUKAN PISTOL KAT UNCLE SEBAB UNCLE TAKUT LALU BUAT BLOG AIBKAN BAPAK DIA UNTUK KESELAMATAN DIRI SENDIRI. (lol)

tetapi terdapat spekulasi baru setelah wujudnya post "mak echah".

1) uncle seekers dah tak "sayang" siti aishah ke sampai sanggup buat post tentang 4SOME? sebagai seorang yg mengaku "menyayangi" siti aishah, tak patut memalukannya.

2)kalau tujuan asalnya nak menyelamatkan diri drpd KUASA VETO bapak aishah, skrg dah jadi tujuan mengaibkan siti aishah dengan post2 yang menunjukkan tahap sakit siti aishah ni.

3)drpd bait2 post uncle yg terawal, seperti uncle sebenarnye tak sayang pon kat siti aishah tu. cuma sekadar mengambil simpati/kesempatan atas alasan siti aishah perlukan lelaki dlm hidup.

4) biarpun ada kata2 drpd FORUM mengatakan siti aishah dan keluarga dia memang tyranny masa memerintah dlu, jangan lah jadikan itu satu point uncle nak balas dendam kat bapak aishah hanya sebab org tua tu pernah acukan pistol kat uncle.

KESIMPULANNYA : Uncle seekers bengang dengan bapak siti aishah. semua ni berlaku sebab bapak dia tak suka uncle atau ada sebab dalaman yg uncle tak cerita kat sini. bukan sebab nak balas balik perbuatan tyranny siti aishah(kalau betul info ni)

Uncle, sebagai seorang muslim beriman, TAK ELOK BERDENDAM.
Cinta syyhh not worth a penny and a good read. pusing2 rupanya ke-ego-an 2 lelaki. hadoi..

Anonymous said...

alah keciannye kat queen...ape ke sengal nye bapak dia nak larang queen 2 kawin,kan lagi bagus dia kwin drpd meroyan yg bkn2..giler ar ak x dapat bayang mcm mn queen hidup dgn kesangapan..cian dowh..bagi la dia kwin..

tasha@sha said...

alah keciannye kat queen...ape ke sengal nye bapak dia nak larang queen 2 kawin,kan lagi bagus dia kwin drpd meroyan yg bkn2..giler ar ak x dapat bayang mcm mn queen hidup dgn kesangapan..cian dowh..bagi la dia kwin..