Kenali mereka

Saturday, May 26, 2012

Shafie Apdal Paling Pembohong, Penipu & Macam Kelawar?

Shafie Apdal Paling Pembohong, Penipu Macam Kelawar?

Menteri Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah

 Abdullah Sani Bin Hj Abd Salleh
Hari ini beliau menjadi menteri membantu rakyat pun tidak mampu, kalau esok beliau jadi menteri polis katakan, takde harapan lagi nak bantu orang Semporna, sedangkan jadi menteri yang ditugaskan khas untuk membantu rakyat pun tidak mampu untuk membantu...

Depan Masjid Daerah Semporna lubang jalan macam lubang besar kubur 4 x 6..!!!

Daerah Semporna ni dari 1995, sekarang sudah 16 tahun, orang putih cakap 'nothing he can do'. Tiada apa yang dia buat selain daripada memberi harapan pada rakyat. Harapan demi harapan.

Kalau Datuk Shafie Afdal menggantikan Datuk Musa Aman, kita khuatiri peristiwa yang berlaku pembelian harta rakyat di Sabah yang bernilai berbilion bilon tu akan dijual dengan harga lima puluh sen sebab mental attitude ini telah berlaku 15 tahun dulu

 
Piramli Bin Barahim
…nak mengharapkan sebidang tanah pun dirampas oleh kerajaan, ini kami seperti diumpamakan kambing biri-biri ditaruk dikandang oleh Datuk Shafie diambil saja bulunya lantas kambing dilepaskan begitu saja.

 Abdul Karim Bin Ahmad
Kerja kami dulu menangkap ikan. Dulu  Sebangkat bebas kepada nelayan, tapi hari ini Sebangkat macam penjara kepada nelayan. Terima kasih Datuk Shafie...

Mamat Bin Barhana
Perjuangan Tun Mustapha anak saya pergi universiti, Perjuangan Datuk Shafie saya pulak pergi sekuriti

video

1 comment:

Rahim said...

Yang mengata Shafie ni pun lebih kurang. Sama-sama tamak. Sabah memang susah nak maju sampai bila-bila sebab pemimpin-pemimpin dia semua gila duit dan kuasa. Mentaliti low gila. Kerja minta projek. Tak bagi jadi lawan. Elok duduk bawah Filipina jer diorang ni.