Kenali mereka

Wednesday, June 27, 2012

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Admin)

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Admin)

Harap Maaf. Komen yang keterlaluan seperti yang dibawah ini tidak akan diluluskan sama sekali.
Admin






Enjin Uncleseekers sedang sejuk....Nanti dah panas, Jin dia akan trang tong teng tong tengggg conteng conteng...
(oleh Admin yang hencem)

16 comments:

anak johor said...

hahahha.komen yg last tu lawak bangang siot.....ada ka bab rambut pun nak dijadikan poin???
ko xnak suruh ke uncle check bulu ketiak dia???pastu ko tegur ar dngan gaya poyo ko...
UNCLE...please kemaskan bulu ketiak anda yg tesembur2 dan boleh dapat bauan nya dekat pc saya ni...
pastu ko tegur lg dengan gaya poyo gak..
UNCLE....kan UL LAMAK2 dunia semata2 dah berfatwa yg rokok tu haram...xpun ko cakap g ngn gaya terhabis poyo...
UNCLE...bleh saya tanya???bila kita leh couple???hahahahhah
Bodo la bodo....

Raza said...

Kalau nak komen pun, guna la akal kat kepala atas. Buat malu kaum dan agama je main maki2 macam tu.

mamak said...

aik...aku slalu ja nampak komen dr RAZA...oit yg ko plk komen pakai kepala mana ek??
aku rasa ko pakai kepala "JUBOQ" kan3???
poyo je ko nih

MRRS said...

Mamak.Komen dr raza gaya bahasa semua mmg amat sopan santun...tp fakta dan olahan dia mmg menunjukkan dia x gunakan akal..maklumlah.penjilat tegar..

fuckUuncle said...

raza raza, gua rasa si anak johor ni memang guna akal kat kepala atas. dan rakyat kebanyakkan macam kami ni semua guna kepala atas. sebab tuhan jadikan kami dengan satu otak di kepala atas ja. mungkin lu dari darjat yang lebih tinggi kot. semua kepala kat badan lu tak kira atas bawah semua ada akal.

*nak menegur biar dengan akal kepala atas bro. jangan dengan emosi. maaf jika terkasar bahasa.

Raza said...

Lawak juga lu org ni. Aku ada mention pasal anak johor ke? Aku komen pasal entri blog uncle ni, iaitu komen2 yg kat atas tu yg uncle tak luluskan masuk dalam tu. Apa kena mengena dgn komen anak johor pulak? Siapa yang berakal ni? Tu sebab aku kata lawak...

MRRS said...

mmg la ko x mention pasal anak johor....tp aku cakap kebanyakan komen2 ko di entry2 lain tuh...nampak sgt ko nih bengong aka jilat kow2..

Anonymous said...

komen yg ke3 paling kelakar. dah belasah mail, bole palit plak kat org politik. rosmah pun kene skali. sbb tu la dia ckp "saya selalu menjadi mangsa" (dgn nada sebak) wakakaka

Raza said...

Kira terkesan juga la komen aku ye, ada juga org nak baca dan tgk satu persatu dalam tiap entri. Pada yang berkenaan tu, kalau menuduh org biar le dgn bukti. Aku ni penjilat tegar ke sapa? DYMM Tuanku? DYAM Tunku Ismail? Kamal Hisyam? Lawaknya lah. Aku masuk kat blog uncle ni hanya nak membaca dan mengetahui serba sedikit je, bukan nak sebelah mana2 pihak. Tapi bagi aku, sultan kita kena daulatkan sebab sebagai Melayu, paksi kita adalah sultan. Itu pandangan aku la, kalau tak suka, tak mengapa. Hak masing2. Sebagai insan pula, Kamal Hisyam kita anggap saudara. Apa lah salahnya, kita cuba komen benda yang dapat merapatkan semula silaturahim antara sultan dan dia semula. Lagi satu, kalau nak komen dalam blog uncle ni yang kita ketahui kadang2 dia pun jenis merapu juga, kena lah faham maksud nya secara tersurat dan tersirat. Kepala bawah tu kalau jenis tak berakal juga, naya juga tu. Habis semua benda dia nak, tak kira bini orang ke, anak orang ke, punggung orang ke, main sapu je.

mamak said...

ar2 raza..betul ko cakap...
ayat bawah yg ko tulis tu mmg sesuai dengan kau.hahahah
daulat apanya raza oii..kalau raja zalim cam gini..

Raza said...

Mamak, apa masalah ko pula tiba2 yg hangin je ngn aku? Ada aku kaco ko ke? Kalau setakat masuk sini, nak komen org yg tak sehaluan dgn ko, hentikan je lah. Kita masuk sini nak baca maklumat dan komen atas entri blog, bukan bercakar dgn org lain yg komen kat sini. marah sgt dgn raja pasal apa? Baginda ada kaco keluarga lu ke? Atau ko ni suku sakat Kamal? Kamal tu kalau boleh nak berbaik semula ngn raja dia, jadi tak perlu lah kita nak adu domba kan mereka lagi.

mamak said...

hahahah..kau ni cam besh je kan..
komen kau kona sana sini...
kena cuit skit melatah biawak...
aku mmg arr xsehaluan ngn ko.
sbb ko penjilat tegar..hahahahh
darjat ni semua kat dunia ja...
ciptaan manusia beb..
kepala bawah kau berakal ke??hahahaha.patut la bingai,..otak bawah slalu ja tercemar dek air kencing...

Raza said...

Lawak la lu mamak...

Damirull said...

Aku setuju dnegan uncle , walaupun kita benci , tak suka, sakit hati. tapi tak kans ampai maki hamun, tak payah la keluarkanj ayat maki hamun ktutuk hina menghina. ko ornag tak nak hormat baginda sudah tapi tak perlu maki hamun baginda. siapa ko orang. uncle dia cakap apa pun dia ada black and white. tapi ko orang yg masuk guna nick anaoyones hanya ada lancau kecik je. si tak ada idea just shut the fuck up. baca dan fikir sudah.

azaR said...

raja adil.raja disanjung...raja zalim.raja di... (sila sambung ayat ini)

nazri azman said...

saudara damirull...anda bg nasihat tapi anda sendiri keluarkan ayat maki hamun...releks le...kata baca dan fikir sudah..