Kenali mereka

Wednesday, June 27, 2012

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 52)

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 52)

Anonymous said...
Mr Uncleseekers,

You don't know who I am, but I know every single activity that you do day in and day out. Your secrets are in my hands and all it takes is just an instruction from me to disclose it to public.

There is no need for you to ask what sort of information do I have about you; let's just say that it is enough to demolish your already-tarnished reputation. All you need to do is just respect people's privacy and mind your own business, and all your top secrets will remain hidden.

Honour among thieves, it's that simple. Just don't cross the line or you will regret it...

XXX
June 27, 2012 11:22 PM

Inilah komen dan ugutan yang paling bangang yang aku dapat sepanjang hidup aku. Cuba korang selidik IP dia kat ner?


Takutnyer aku....Muahahaaaa..


Cicak oh Cicak...


Part 62 - Johor military (JMF) relevan atau tidak?
Part 63 - Rakyat johor anjing?
Part 64 - 
Part 65 - 
Part 66 - Kesimpulan - Tutup kedai

48 comments:

azrul said...

woi bangang....ko ingat ko tuhan ke apo???setiap benda ko tahu...ko tengah stone ek???malam ni ladies night...x kuar kew??cikaro banyak tgh tunggu lu

hercules said...

Salam,
Lagi? Dah mcm drama telenovela pulak. episode seterusnya...

anak johor said...

mcm pernah ku lihat gaya bahasa penulisan ini...tapi dimana ya.
wahhhhhh sekarang orang besar pun dah xkuar malam.dok umah baca blog uncleseekers.
GOOD BOY....(sambil mengusap kepala)

silent stroker said...

apa rahsia lu ada.dedah la ckit kasi gempar.
kalo stakat lu tau rahsia si uncleseekers ni suka korek idong n kentut.ko blah la.nenek aku pun dah tahu lama dah.haha

13 said...

kalau dah menulis dan bercakap bongkak seolah-olah mcm dia ler tuhan utk negeri johor ni , aku rasa siapa lagi kalau bukan si mail dan barua-barua dia.

sudah ler mail, cukup-cukup ler ko hantar anjing garang ko tu.

kalau berani turun janda baik, jom mandi air sungai tu dulu kasi sejuk jiwa ko.

mamak said...

macam sama ja kan bhasa
hahahahaha.kantoi!!

Cowards and Idiots will Never change. Stupidity has No cure. To my dear haters, how about I give you some reality check. No matter how loud you bark or write things in the net, You still can't change anything. I'm still here living the good life, while you making a fool out of yourself. I'm Blessed by ALLAH to be who I am. I never requested for it. Blessed being me there's plenty of things I can do that you can never do, except for being a jaguh keyboard. Kesian, tulis bagai nak gila tapi tk boleh buat apa apa. You're a crayon, I'm a highlighter. U may colour the world, but I make it BRIGHTER

bekas banduan said...

pedulikan ja uncle.
dia tengah meroyan tu.ko dah xde cara lain ke nak provoke??
ko ni mental ek?ko ni kalo stu ari nanti masuk penjara.ko tahu la nasib ko.penjara sedang menunggu lu.orang nanti sepak ko cukup2,kencing atas muka ko,dan....jeng3...orng santak stor kunyit ko plk.
ko ingat ko tuhan ke.bodoh

anak johor said...

anonymous
engkau ni jaguh kampung jer.sarip dol aka SAMDOL!!!!bengong la engkau ni.semua orng dapat meneka siapa ko ni.kalo bkn engkau orng suruhan engkau kan?
engkau mampus lagi baik lakurang la sedikit dosa engkau

JobSeekers said...

banyak nye episod...udah2 ler tu...

Cikgu Din said...

Kerana blog ini disebut DS Nizar saya pun mula membaca.

kentut tarak bunyi said...

anak johor,
ak same pendapat ngn ko la bro.. opss.. apesal la si anonymous neyh nmpk cm GOYANG ttber je ngn semua entry *sultan johor atau kerabatnya* .. related kah anda wahai anonymous dgn entry2 yg terkandung dlm blog neyh.. nmpk cuak semacam je neyh babe..ola la la

Puteri Comel said...

Nice.I like ur blog. Berani dan direct. No sugar, no creamer. Just good old plain Kopi O.

EZAD AMIR said...

Sy fikir ada bagusnya entri uncle dibuat drama,boleh masuk slot samarinda ni takpun akasia.Boleh chalenge Sinetron Puteri Yang Ditukar...kemain byk episod..jenuh nk baca...tp gigih jugak habiskan semua.

Dah Susah Nanti Baru Nak Cari Raja said...

LIKE!LIKE!steady la uncle..lu punya berani si hang mokhtar pon xble follow...

Jamie Surina said...

Ugut pastu guna nama Anon? Dogs that bark will never bite, literally. Someone who is truly dangerous won't tell you what he knows or what he'll do but straight away do it. Just remember action speaks louder than words.

Sama macam Perompak nak datang rumah, bagi salam..

"Salam makcikkkk..... Kami datang nak merompak ni..." kalau gitu gayanya, kene dengan makcik nyphomaniac, memang kau kena perkosa bertubi2 la. Pom...pom...pom....

Anonymous said...

Tak lain tak bukan cicak mengkarung dan monyet2nya...

Anonymous said...

Setiap kita adalah bertanggung jawab atas setiap perbuatan, perkataan kita di akhirat nanti. Mulut tidak akan dapat berbicara. Anggota lain akan menjadi saksi. Marilah kita sama2 menjaga tingkah laku kita . Sedangkan rasulullah saw pun berlaku lunak terhadap wanita yahudi tua buta yg terang2 mengutuk Muhamad penipu, Muhamad pembohong. Malah dikunyahnya makanan utk disuapkan ke dlm mulut Yahudi tersebut. Wallahualam.. Kelahiran Muar.

Anonymous said...

3 Perkara yang menyelamatkan.
1.Bertakwa kpd Allah dlm keadaan berseorangan atau ramai. 2.Berlaku adil dlm apa keadaan pun samada sedang suka atau sedang marah. 3.Redha walaupun diuji dgn kemiskinan atau kekayaan.

Anonymous said...

Yang punya blog ni pun bukan tengah meroyan gak ke? Terasa diri keturunan mulia sangat? Sejarah kau tu baik sangat? Kau rasa kau Tuhan gak ke? Apa bezanya. Lu dgn org2 sampah lu yg jadi tukang komen pun sama je. What's the different? Cuba tengok muka lu, macam cicak jugak., kurus keding, muka pun takde seri islam langsung, korek cipap jugak, lu ingat lu mulia sgt ka? Lu ingat tak ada org kenal sejarah lu? Kalau lu beriman baik budi pekerti takpa jugak.. lu memburukkan keturunan lu je

M.A.Y (Mohd Azrul Yaacob) said...

makin hangatttttttttttttt...! uncle, take care okey.. bila dah terdesak, manusia selalu gagal guna otak dan ikut cakap Qarin yang sesat lagi menyesatkan.. Doa moga2 yang salah, dibetulkan, yang benar di kekalkan..

Anonymous said...

aku cukup bosan dan semak betul celaka2 yg menyibuk2 nak ugut2 org lain!kamu hidup pun ALLAH S.W.T yang IZINkan!!inilah betul kata pepatah melayu kalau dah didikan bapak macam CELAKA maka CELAKA lah juga anak2nya...uncle pedulikan tulis jer....ini kalau uncle on twitter memang followers pecah rekod malaya...hahahahaahaha

mr wingtut said...

kepada FreeLoaders,

anda diperhatikan..

fuckUuncle said...

mungkin macam ni kot ugutan yang si kamal hisyem terima. mungkin lebih teruk. gila rr. para pengkomen semua yang ada di sini, apa perasaan anda jika diugut sebegini. takutkah anda?

sekiranya betul ugutan ni datang dari pemimpin yang anda sanjung seperti yang diperkatakan oleh sebilangan anda, dimanakah letaknya tahap kesabaran beliau sebagai seorang yang akan menjadi ketua agama? baru dicuit sikit oleh rakyat yang dipandang hina, dah nak melatah.

tapi walaubagaimanapon, saya harap kita tak perlu lah nak maki hamun atau gunakan bahasa yang kesat kat sini. sebab akan nampak sama kita dengan beliau. bahasa menunjukan jiwa bangsa.hikk

istifarrr. maaf jika terkasar bahasa.

tukang tarik said...

kenapa die tak datang pakai bahasa melayu.nape kene speking2.,haha
dahla speking daye die cm penah tgk
clean je speaking takde error.cm org lulusan tinggi je.kui2kui

matkota said...

tak yah layan ugutan tu..teruskan jelah..

anak johor said...

anjinng nyalak bukit
x goyang satu inci pun...hehehe

akmal said...

budak2, bole la nak ugut cenggini.. banyak sangat tengok wayang, tu yang ugut style gini.. poodahh...

anak johor said...

akmal..
aku pun rasa cam ko gak..
tp budak ni kompom2 x baligh lg kan..hahaha

norazrine johari said...

wahhh....

penangites said...

speaking dia takde grammatical error ke? dah gigih upah private english tutor kot...he speaks lousy english la everyone knows. takde lah lintang pukang tapi sumpah grammar x betol kalau baca memula dia tweet dulu

Anonymous said...

kalau x silap yang betul2 title keturunan raja ni hanya RAJA PERLIS jer kan....kerabat2 negeri lain guna kan SULTAN sebab dorang bukan dari keturunan raja asalnya orang biasa jer kan?betulkan aku kalau aku silap...confius gak ni

seri ledang said...

daulat uncle....daulat uncleee....daulat uncleee... kekekekekkekekeke

lu memang gila bro.

org gila pon tak se gila macam luuuu

wa tabik kaki dan tangan kat lu , teruskan sailang sultan dan kerabat yg sombong ini

kita kasi ajar sama dia macam mana menjadi manusia menghormati manusia

Hell Angel said...

.....and justice for All. Blog ni memang Best.

Anonymous said...

Blog paling hangat pernah aku jumpa dlm zaman IT.

Unclebodoh said...

Mmg terbaiklaa...gua baca artikel nie sambil minum susu botol nier..

Dol kangkar teberau said...

Gua cukup respek sama blog ini
Terbaekkkkkkk!!

pecinta wanita said...

hahaha...mail cicak mengkarung da gegar lutut la uncle..die da xtahan asyik jadi bahan dlm blog uncle nie...aptb(apapontakboleh)

Melayu Jati said...

Anonymous xxx ni menyalak lebih sangat ler..ayt camni tak lain x bukan, tentula si Mail Cicak Mengkarung, takpun penjilat2 mat tu..

Kalau setakat tau activity harian uncle..dan nk dedahkan kpd public, xde org minat nak tau derr! Apa lagi derr, dedahkan la citer uncle..nk gak tau uncle berak camner..muaahahaha

Damirull said...

UNCLE YG MULA BUANG. TERTINGGAL..

Salam semua

Kepada penama penama atau anoyones yang dok suruh Kamal balik tu ,aku nak cakap satu je la. KO ORANG SEBENARNYA TIDAK TAHU TENTANG ISTANA JOHOR SEBENARNYA. ko orang tak kenal siapa ku yem sebenarnya. ko orang tak kenal kerabat kerabat johor sebenarnya. JADI NASIHAT AKU LA. KALAU TAK TAHU TAK PAYAH LAH BERCAKAP. TAK PAYAHLAH SURUH KAMAL BALIK. tak payah lah ko orang brsyarah agama kena takutkan Allah, berani kerana benar . sebab yg belahs ana tu they dont care about that!!!

Kamal lebih tahu hal hal dalam istana johor ok. ko orang ingat kalau dia balik polis boleh selamatkan dia ke.polis boleh memastikan keselamatan die ke. tok sah .aku cuma nak beritahu la.pengalaman aku kerja istana johor. apabila melibatkan istana johor polis semua akan KECUT TELOR ( Maaf no offence ) tak akana da polis yang akan berani menegur atau menahan ok. yg lain pahamn paham sendiri la.

Anonymous said...

DamirullJune 29, 2012 4:40 AM

balik clubbing x ajak gua?

penongkah said...

wow- gle babi blog ni- seram sejuk baca bai

Bendahara said...

"Honour among thieves"???

kahkahkah...x semua peribahasa org puteh ni bagus...ayat tu sendiri dah mendedahkan yg tuan punya nama tu mmg SAH haram jadah (pinjam ayat najib)...kahkahkah

pokbah said...

bagi aku,kalo ni btol la mail cicak mengkarung tu yg buat ugutan...aku rasa kamal hisyam dah blh tarik nafas lega skit sbb die xpyh ckp bnyk pon,kat sini je dah terbukti si haram jadah ni kuat ugut org n rakyat sendiri dah blh nilai mana ykaca n permata..ni xpasal2 die ugut uncle plak..haishh jgn la bukak pekung sendiri mail kang xpasal2 lu malu...hiihi..

Melayu Jati said...

woi Damirull..

Ko yg takut sgt dgn Yg Maha Halia Yem ni apsal?? atau ko ni telah diupah jd tali barut untuk menakut2 nakutkan org?? kalo ko takot, ko jgn ingat org lain akan takot macam ko...boleh blah la weeii!

takder siapa pun above the law derr! kalau nak harapkan polis, mintak maaf ler, semua kecut telor. kalau tak kena hukum di dunia, akhirat tak terlepas derr!

Yg Maha Halia Ku Yem ni ibarat:
"harapkan pagar, pagar makan padi"

LethalBurner said...

No matter how hard the cicak mengkarung tries, cicak will still remain as cicak...cicak will never become a Dragon....huhuhu.

hagemaru said...

tu ah sal..nmpk sgt suka main ugut2..ish pe benda lah..cm budak kecik je..

underyourskin said...

Bro jelas sekali anda seorang yang tidak suka kepada kepincangan. Ayah anda berani dan anda juga sudah hampir kepada keberaniannya. Semoga niat suci anda tercapai dengan bantuan-Nya. Salam pada ayah anda yang saya cukup suka & hormati karya-karyanya.

rakus said...

kahkahkah memang obvious sapa yg kasi ugutan tuu...ishh mmg seram baca blog ni....uncleseekers the vampire killers betullah..blog yg akan pukul habis blog2 yg ada di tanah melayu ni..salute!