Kenali mereka

Thursday, June 21, 2012

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 38)

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 38)

Korang pikirlah sendiri kenapa aku letak gambar ni

Kerabat (klik)
The prince, the lady and the policeman (1) (klik)
The prince, the lady and the policeman (2) (klik)
Chick-bashing prince is from Johor?

Kenapa ladies first? Kalau gentlemen first ladies tak puas. Bila tak puas, terpaksalah cari lain. 

1. Nama - Yasmin bte Mohd Yasin
2. No Kad Pengenalan - 861024 23 6662
3. No Report - JBS/5884/07
4. Tarikh Report - 12 mac 2007
5. Nama Ayah - Mohd Yasin B. Mohd Yusof
6. No Kad Pengenalan - 550424 01 5457
7. No Report - JBS/6255/07
8. Tarikh Report - 16 Mac 2007

Tak payahlah buang masa tenung gambar ni lama-lama.

Citer Ringkas Lebih Kurang Camni.

Beberapa tahun yang lepas, yang maha halia ada skandal dengan Yasmin Yasin ni. Yang maha halia ni pukul Yasmin Yasin kat Last Cukka dalam Rainbow Palace. Si Daing Malik dengan ASP Sugumaran adalah saksi utama dan kedua-duanya masih hidup lagi sampai sekarang.

Si Yasmin Yasin ada hubungan dengan seorang anggota polis. Nama dia Mohd Fami Jaafar berpangkat Inspektor. Dia orang berdua ni plak 'sepancut dua' kat rumah Norazurahanim binti Mohd Nadzry di No 45 Jln Pulai Perdana 9/3 Tmn Sri Pulai, Johor.

Yiba yiba anggere

Dipendekkan cerita, lepas Mohd Fami Jaafar sepancut dua, tersangkutlah plak baby dalam perut. Mereka berdua gelabah dan terpaksa cuci kat T K Tan O & G Specialist Clinic di No 2 Jln Sri Perkasa 1/5 Taman Tampoi Utama JB.

Si kawan Yasmin Yasin ni plak iaitu Norazurahanim binti Mohd Nadzry mulut tak boleh cover line citer kat yang maha halia. Apalagi, mengamuk sakan lah dan Yasmin pun kena belasah kaw-kaw punyer!

Si Norazurahhanim buat report (JBS?010390/07) sebab Inspektor Mohd Fami Jaafar ugut dia.

Bapa Yasmin hati panas sebab anak dia kena pukul dengan yang maha halia. Dia pun buat report gak.

Kononnya si yang maha halia ni nak settle lah beri pampasan tapi report polis Yasmin ngan ayah dia kena tarik dulu.

Seperti biasalah perangai tak senonoh yang maha halia ni, dia boleh buat tak tau jer lepas mereka berdua tarik report.

Bukan setakat tak tepati janji, siap buat muka bodoh dan kacau famili Yasmin dan ayahnya.

Bila tengah bercinta, taik gigi rasa cokelat


Adalah seorang makhluk ni, nama dia Rahmat. Rahmat ni ada kedai makan kat Taman Merdeka, yang kat sebelah RTM tu! Korang tengok apa dah jadi kat kedai tu? Dah tutup beb. Rahmat dihalau keluar diarah berhenti berniaga. Kalau korang nak tau, si Rahmat ni adalah orang tengah yang tolong yang maha halia supaya pujuk dan berunding dengan Yasmin dan ayahnya. Lepas jer Rahmat dah tolong settlekan, dengan dia-dia sekali kena aniaya.

Tahniah yang maha halia!


lagu ku untuk mu yang maha halia. Chikaro yang berlebih-lebih tu kasilah kat Kamal Hisham sikit.

Bersambung Part 41 (klik)


Part 62 - Johor military (JMF) relevan atau tidak?
Part 63 - Rakyat johor anjing?
Part 64 - 
Part 65 - 
Part 66 - Kesimpulan - Tutup kedai

10 comments:

arept said...

rahmat ni tauke JB Catering tu ke? kan da pindah kat stadium larkin sana...

Anonymous said...

Hi there, I discovered your blog by means of Google while searching for a comparable matter, your website got here up, it seems to be good.

I've bookmarked it in my google bookmarks.
I'm no longer positive the place you're getting your info, however great topic. I must spend a while studying much more or figuring out more. Thanks for excellent information I used to be looking for this info for my mission.
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
my site - sulaman manik

Anonymous said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Istana_Bukit_Serene

Bro, baca kat bahagian "Japanese Occupation (1941-1945)" perenggan yang akhir.

Sultan Ibrahim was EXPELLED from his residence at Istana Bukit Serene and was forced to reside at Istana Pasir Pelangi, the crown prince's palace.

Expelled tu, tapi kena Sultan sekarang tak tinggal kat Bukit Serene? huhuhuhu

sam lombardo said...

Lagi baik kot pindah dari banyak cerita

Anonymous said...

malu btol bile bace perangai SULTAN n TMJ mcm lahanat...
ape nk jdi la ngan korang berdua ni..x faham aku..kuase dh ade dlm tangan pon x reti2 nk gune utk kebaikan...memancut je pndi..

Anonymous said...

memang patut pon si yasmin kene pukul,,sape suh men ngan polis tu..cube setia sikit,,,haih

Mr. Joker said...

Mr Joker.....Salam....aku tak paham manusia sekarang nie....apakah hukum seseorang sesama islam mengaibkan seseorang seagama?apabila kita aibkan orang insyaallah satu hari nanti awak yg kena....awak pun bukannyer takda dosa cik UNCLESEEKERS!!!!!saya org johor...saya tau sultan saya macamane.....awak tu uncle kalau jadi sultan laaa mungkin sama jek kot....kite nie manusia...bukan malaikat,rasul,nabi,wali......sedangkan nabi yg Allah sayang pun ada buat silap..lni kan sultan....dosa seseorang Allah yang hukum...tak perlulah nak mengaibkan org .....sekurang-kurangnya selagi ada sultan dalam malaysia selagi itu agama ISLAM adalah agama rasmi di malaysia....uncle kita nie islam...dalam islam xsuruh kite aibkan org...drpd uncle aibkan silap org sebaiknya ubah diri tu...belum cukup baik pun diri tuh dr segi ayat yg uncle guna....

Anonymous said...

mr s- rasanya budak perempuan ni da bahagia pon dengan jejaka pilihan hatinya.

MRRS said...

Video tu dah cam YANG MAHA HALIA ja....huihihi

Anonymous said...

Mungkin dgn.si.polis tu.lebih puas dgn. Fresh alwaz. .