Kenali mereka

Saturday, June 23, 2012

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 43)

Sultan Johor Atau Kerabatnya? (Part 43)



Jom turun beramai - ramai pada ahad 1 July 2012 bertempat di Surau Batu 1 ( sebelah tropical inn ) bandar Johor bahru.perarakan ke Balai polis central Johor bahru untuk buat laporan polis berhubung fitnah Dan memburuk2kn DYMM Sultan Johor,DYAM TMJ Dan kerabat di Raja Johor Dari ' uncle seekers '..

Bertempat - Surau Batu 1 ( sebelah tropical inn )
Masa ; 10.00 pagi
Tarikh ; 1 July 2012
Maklumat lanjut : 0182412412 En hairudin
Semua rakyat JOHOR di jemput hadir



Hidup Pak Maon - Yeaaah...



Part 62 - Johor military (JMF) relevan atau tidak?
Part 63 - Rakyat johor anjing?
Part 64 - 
Part 65 - 
Part 66 - Kesimpulan - Tutup kedai

23 comments:

Anonymous said...

Jadi ceritanya begini. (Sebilangan) rakyat Johor akan berhimpun 1Julai nanti ke Balai Polis Central.

TAPI.

Pihak Istana masih belum buat aduan rasmi kpd polis pasal kandungan blog ini.

Jadi, kenapa pihak Istana belum buat report polis? Jeng3x....

Anonymous said...

uncle...kasi la komen aku masuk page sekali kui3...xde,camni...aku sokong sangat ko uncle...dalm 1000 payah nak jumpa satu yang berani kritik sultan ni...kata orang ada daulat(sumpahan) kah kah kah....tapi aku tabik spring lori la kat ko...akhir2 ni blog ko dah jadi macam bacaan wajib aku plak...apa2 aku tetap sokong ko...x dapat tolong fizikal pun...hati aku tetap sokong ko punya perjuangan...yang bathil pasti akan hancur tak kira besar mana kuasa dia...rakyat yang bagi dia kuasa...dia mana ada kuasa mahupon superpower pon...kan...

Leftenan Komander Roy Mustang said...

ahah uncle..bagi la aku punya komen boleh masuk sekali...hehehe...peduli la diaorang nak berkumpul kat mana pun..surau tu pun dah lama org johor x berkumpul di sana..biar la sana punya surau kasi penuh...agar mereka memenuhi rumah allah..kui kui kui

zelmey said...

Mari kita lihat, sapa yang kena .. kwang kwang kwang ...

zelmey said...

Kerajaan wajib berterima kasih kerana Uncleseekers berani membongkar perbuatan yang salah dari segi undang-undang Negara Malaysia (itu pun kalau undang-undang yang ada adalah adil dan tiada pengecualian kepada Raja-raja).

Dari seluruh posting tentang kerabat ini jelas menunjukkan kerajaan rugi berjuta-juta ringgit. Bravooo !

Sekarang ini bukan soal repot polis, tetapi adalah soal beranikah kerajaan bertindak dan mengambil tindakan undang-undang kepada raja?

Atau, ehem ehem ....

Kabutar Diesel said...

salam uncle dari dulu sampai bila2 pun saya sokong uncle..hanya uncle je yang ada keberanian dalam isu2 sebegini..lebih sikit berani dari pak habit ayahanda uncle hehehe

Anonymous said...

Ha ha ha sama la kita sehari 3 atau 4 kali belek blog ni kot kot ada citer baru.go otromen TARO

Anonymous said...

sapa cakap pak habib tak berani???

kalo pak habib tak ada nama...uncle pon, wa rasa tak berani macam ni...

sapa berani jentik??? silap besar woooooo!!!!

mata pena lebih tajam dari mata pedang woooo!!!!

wa masa menunggu pak habib punya buku barulahhh....

wa percaya, kalo tun M berdehem jer...semua akan senyap...tak gitu uncle?????

M.A.Y (Mohd Azrul Yaacob) said...

yeah pak meon !!

kulai said...

aku org umno johor, aku sokong uncle buat pendedahan pembongkaran tembelang suku sakat sultan ni. para penjilat terus ler berhimpun membuat laporan polis ke seluruh balai polis, biar polis 1 malaysia turun ke janda baik tangkap uncle heheheh.

Basteng said...

Insyallah Pejuang Kebenaran/keadilan/cahaya akan menumpaskan yg bathil/palsu / kegelapan !

Al-Fatihah khusus buat
1. Baginda Rasulullah & para isteri & sahabat Baginda,
2. Nabi Adam iaitu penghulu segala nabi & Sayidina Hawa & semua rasul & nabi nabi.
3. Malaikat Jibrail, Izrail, mikail & Israfil & semua para malaikat
4. Wali Wali Allah teristimewa buat Syeikh Kadir Al-Jalani
5. Ibu bapa kita & sekalian semua ibu bapa
6. Datok nenek kita & sekalian datok nenek
7. Guru guru kita
8. Darah, urat saraf, daging, diri kita & doakan agar ALLAH s.w.t buang segala penyakit yg ada di dalam darah, daging, urat saraf & minta ALLAH s.w.t sembuhkan segala penyakit di dalam tubuh kita
9. Buat diri kita & sekalian umat manusia..

Setiap makhluk yg bernyawa MESTI akan menemui keMATIAN !

Org yang cerdik & pandai ialah orang yg selalu mengingatkan saat kematian nya yg akan menjelma !


wassalam..

fauzi PG said...

mari mari mari....kita tengok sapa yg berani dan sapa yg teloq mengecut

Anonymous said...

Salam.....uncle
Yg akan turun tu semua penjilat telo si yem cengkok & org2 umno & BN (bini najib) & pengikut2 pekida yg kencing tak toast amal makruh mmg mungkar (99.9% semua mungkar,tgk gaya aja dah tau) semua nk mkn free & nk glam aja...

Nty srh agent uncle anta gamba,kita sama2 tgk brape bas yg dtg,hrp2 hujan lah,sbb pawang diraja bkn bomoh hujan,mandi wajib pun blom tentu lg tu....hehehehe

Raja yg berperangai seperti animal,mmg patut kita ludah...maafkan kata2 ku ini,raja yg baik kita sanjung.....

Kerajaan yg skg ni pun mcm sial,bigmama makin kuat joli....menteri2 & kroni yg makin kaya,rakyat makin susah...l

Anonymous said...

Salam Abang
- memang ni semua kerja "kaki bodek" dan "parti terdesak". Guna tempat ibadah untuk tujuan politik.
- dulu masa saya kecik2 pun dengar da cerita feal buruk dia. e.g. pantang lihat betina dahi licin...pernah kawan kena tampar sebab potong masa drive pada Raya...dia drove lambat sangat and that's why kawan saya potong...zalim!!!

Anonymous said...

uncle...
nasib baik orang yang kau kutok tu dah tak ada dolat.....
kalau ada dolat lagi, aku rasa ko dah jadi pendek sebab terkena dolat...

hihi

Anonymous said...

dolat tu bukan sebab, main jin ker? dolat-dolat, daulat, dolah, tulah.. tu semua bukan jin ke yg main peranan?.. pening aku

kura-kura said...

ada disediakan transport tak ?... ada makan-makan free tak ?... kalu takde.. tak nak pegi ar...

kura-kura said...

ada di sediakan transport tak ?... ada makan-makan free tak ?... kalu takde.. tak nak pegi ar...

??? said...

Apa nak takut , Uncle, berani kerana benar.
Cakap aja, biar Unccle ajalah yg jadi Soltan !

MRRS said...

agak2 kali ni budak2 double 7 trun wat ramai g x..hahahah....selesai ja semua pembngkaran ni....ramai2 kita berkumpul kat airport plk sambut KAMAL HISYAM balik msia...

silent stroker said...

sembahyang jumaat xnak pulak berkumpul ramai2.agak2 yg pergi berkumpul ni dapat x soraang RM50...pastu dapat t shirt x..klo dapat aku nk pegi gak arr.
lepas ni nak claim 300 ribu orng plk hadir...hahahaha

MRRS said...

artkel yg dipost besertakan bukti pun masih dianggap fitnah.hmm.ni lah manusia.

jiwa malaya said...

hahah ni lagi sorng kuat jilat...hang ingat hang buat camtu die syg kat ko ke?
PODAH!!
ko tgk la Si kamal tu da bnyak tlg bapak die pon die blh buat mcm2,rakyat yg xberdosa die kecam...camni nye org xlayak pon kita sokong...